Papu Pre-loved: Käytettyjen Papujen uusi elämä

 

Valmistamme vaatteemme vastuullisesti ja huolella. Toivomme, että ne saavat mahdollisimman pitkän ja hyvän elämän myös ensimmäisen käyttäjänsä jälkeen.

Voit nyt sekä palauttaa hyväkuntoiset ja tarpeettomat Papu-tuotteet meille että tehdä upeita löytöjä käytetyistä Papu Pre-loved aarteista!

 

 

Kierrätä ja muuta käytetyt Papu-tuotteesi lahjakortiksi

Haluamme tehdä kierrättämisen sinulle mahdollisimman helpoksi:

Lähetä tai tuo meille käytetyt Papu-tuotteesi, niin me etsimme niille uuden kodin! Saat käytetystä Papu-tuotteesta korvauksena lahjakortin verkkokauppaamme. Lahjakortilla voit ostaa sekä uusia Papu-tuotteita että Papu Pre-loved tuotteita.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta joko 70 % tai 50 % sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella vaatteiden myyntiä. Helppoa, nopeaa ja vastuullista!

Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Pohjois-Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. 

 

Helppoa ja nopeaa:

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta tuotteesta joko 70% (tuotteista, joiden arvo on yli 70€) tai 50 % (tuotteista, joiden arvo on alle 70€) tuotteen arvioidusta myyntihinnasta. Hyvitys toimitetaan lahjakortin muodossa.

Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua siitä kun olet lähettänyt kierrätettävät vaatteesi Ninyesille. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä.

Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot löytyvät kierrätyskumppanimme Ninyesin nettisivuilta.

Mitä voin kierrättää?

KYLLÄ KIITOS!

Käytetyt Papun lasten ja naisten vaatteet ja asusteet (päähineet ja huivit). Vaatteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita, ja niissä tulee olla ehjä tuotemerkki. Oletetun myyntihinnan tulee olla vähintään 10 €.

EMME OTA VASTAAN:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet vaatteet, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet. Vaatteissa ei saa olla eläinten karvoja eikä voimakkaita hajuja. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden Papu-tuotemerkki on leikattu kahtia. Emme ota vastaan sukkia eikä hiusasusteita.

Miksi kierrättää?

Jotta käytetyt Paput kiertäisivät mahdollisimman pitkään ja jotta niiden kierrättäminen eteenpäin olisi sinulle mahdollisimman helppoa, turvallista ja hyödyllistä. Mitä suurempi käyttö vaatteelle saadaan, sitä pienempi sen kokonaisvaikutus luonnolle on. Kierrättämällä voimme pienentää vaatteista syntyvää hiilijalanjälkeä.

Kiitos, että kierrätät!

Postitusohjeet

Postitus Suomesta:
Matkahuollon ja Postin koodit toimivat vain Suomessa.

  • Matkahuollon palautuskoodi: 9545051
  • Postin asiakaspalautustunnus: 671577

Lähetysosoite: Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, 00210 Helsinki

Voit myös tuoda vaatteet ilmaiseksi:

  • Papu Store, Pohjoisesplanadi 19, Helsinki
  • Papu Design Kamppi, 2krs, Urho Kekkosen katu 1, 00100 Helsinki
  • Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, Helsinki
  • Kauppakeskus Redi / Second Hand Market 3 krs., Hermannin rantatie 5

Postitus muista maista:
Lue tarkemmat postitusohjeet ja -hinnat Ninyesin nettisivuilta.