Papu osallistuu Postin Second hand syyskuu-kampanjaan.


 

Papu osallistuu Postin toista kertaa järjestämään Second hand Syyskuu kampanjaan yhdessä 10 muun tunnetun brändin kanssa. Second hand Syyskuu on kestävän kulutuksen teemakuukausi, joka kokoaa yhteen secondhandin myyjät ja ostajat. Kampanjassa nostetaan esiin käytetyn tavaran hankkimisen merkitystä ja mahdollisuuksia. Mikä sinun seuraavista hankinnoistasi voisi olla käytettyä?

Haluamme tehdä käytettyjen tuotteiden kierrättämisen sinulle mahdollisimman helpoksi. Verkkokaupassamme voit yhdistää helposti samaan ostoskoriin sekä uusia Papun tuotteita, että käytettyjä, tarkastettuja ja hyväkuntoisia pre-loved Papuja. Tuotteemme toimivat hyvin secondhand markkinassa, sillä ne kestävät käyttöä ja ne löytävät uuden kodin nopeasti. 

Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Pohjois-Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesin tarjoaman palvelun ansiosta voit sekä ostaa että palauttaa meille käytetyt tuotteet. 

Verkkokauppamme Pre-Loved kategoriasta löydätkin upean valikoiman vaatteita sekä naisille että lapsille. Lasten tuotteemme alkavat olla jo melkoisia harvinaisuuksia, sillä päätimme luopua lastenvaatemallistostamme vuoden 2023 alkupuolella. Onneksi voit siis löytää edelleen laadukkaita lasten tuotteitamme käytettynä!

Alkaen 2.9, saat koko syyskuun ajan Papu Pre-Loved -tuotteet 10% alennuksella. Tämä on täydellinen tilaisuus löytää laadukkaita ja persoonallisia vaatteita, jotka ovat valmiina uuteen elämään.

Tutustu myynnissä olevaan Pre-Loved -valikoimaamme https://papudesign.fi/collections/papu-pre-loved tai lue lisää vaatteiden kierrättämisestä sivuiltamme: https://papudesign.fi/pages/papu-pre-loved

❤️

0 kommenttia

Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen kuin ne julkaistaan.