Susanna Osala nimitetty kansainvälistyvän Papu Design Oy:n myyntipäälliköksi

Susanna Osala on nimitetty kotimaisen Papu Design Oy:n myyntipäälliköksi. Papu Design on lasten- ja naistenvaatteita suunnitteleva, valmistuttava ja myyvä yritys, jonka liikevaihto vuonna 2019 oli 3,5 Me. 

Susannalla on noin 20 vuoden kokemus myynti- ja markkinointityöstä. Kokemusta on kertynyt sekä suomalaisista että kansainvälisistä brändeistä.

Papulle Susanna siirtyy Marimekon key account managerin tehtävästä. Marimekolla Susanna on hoitanut isoja tavarataloja sekä tax free -asiakkuuksia, mutta myös kansainvälisiä asiakkaita. Ennen Marimekkoa Susanna toimi myynti- ja markkinointipäällikkönä kodin sisustustekstiiliyhtiö Langø Design Oy:ssä. Susannalla on ollut myös oma yritys, SO Kensington, jonka puitteissa hän on toiminut useiden kansainvälisten lastenvaatebrändien myyntipäällikkönä. Tässä roolissa hän on myös vastannut useiden brändien lanseerauksesta Suomen markkinoille.

Kansainvälistä kokemusta Susannalle on kertynyt mm. Englannista, jossa hän toimi mm. skandinaavista designia myyvän Skandium Ltd:n jälleenmyynnistä vastaavana. Skandiumia ennen Susanna toimi niin ikään Englannissa Reed & Mackay:ssä ostopuolen neuvottelijana.

”Otamme Susannan innolla mukaan kehittämään ja rakentamaan Papun jälleenmyyntiä. Hänellä on vankka kokemus isompien asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa erityisesti kasvaa kansainvälisesti, mutta myös kotimaassa meillä on vielä paljon tehtävää”, Papu Design Oy:n toimitusjohtaja Anu Vauhkonen sanoo.

”On hienoa päästä kehittämään suomalaisen Papu Designin jälleenmyyntiä. Merkillä on paljon potentiaalia kasvaa sekä Suomessa että ulkomailla. Vahva panostus vastuullisuuteen ja laatuun ovat merkin ehdottomia vahvuuksia”, Susanna Osala sanoo.

 

Lisätietoja antaa:
Toimitusjohtaja Anu Vauhkonen +358407652484

Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista