LAHJAKORTIN ARVONTA

SS23-mallistomme kutsuu juhlimaan kevään täyteläisiä värejä pimeän talven jälkeen. Teema rohkaisee meitä aidosti olemaan oma itsemme. Mikä olisikaan parempi tapa ilmaista itseämme, kuin tehdä se vaatteilla ja asusteilla, jotka korostavat omaa persoonaamme.

Osallistumisohjeet:

  • Vieraile yhdessä neljästä myymälästämme Suomessa (katso myymälät) ota kuva tai video suosikkituotteestasi SS23-mallistosta ja jaa se Instagramissa #papudesign, #mytruecolor ja tägäämällä @papudesignofficial
  • TAI jos olet jo ostanut jonkin SS23-tuotteestamme, voit myös ottaa siitä kuvan ja jakaa sen kanssamme Instagramissa #papudesign, #mytruecolor ja tägäämällä @papudesignofficial
  • Voit myös jakaa kuvan kanssamme yksityisviestillä Instagramissa tai sähköpostitse osoitteeseen customerservice@papudesign.com otsikolla Papun Arvonta. Kerro meille myös viestissäsi, saammeko jakaa kuvan Papun sosiaalisessa mediassa.
  • Arvomme 100€ lahjakortin kaikkien kanssamme kuvia tai videoita jakaneiden kesken.
  • Viimeinen osallistumispäivä on 14.5.2023.

Katso postaus Instagramissa.


Ps. Jos et pääse osallistumaan arvontaan - älä huoli! Tilaamalla uutiskirjeemme olet mukana myös 100€ lahjakortin arvonnassa. Arvonta suoritetaan vuoden 2023 lopussa. Tilaa uutiskirjeemme tästä.

KATSO SS23 TUOTTEET

 

Osallistu arvontaan ja jaa kuvasi ja suosikkisi kevät/kesä 2023 -mallistostamme Instagramissa #mytruecolor, #papudesign ja tägäämällä meidät @papudesignofficial.