Papu x Ninyes: Käytettyjen Papujen uusi elämä

Valmistamme vaatteemme vastuullisesti ja huolella. Toivomme, että ne saavat mahdollisimman pitkän ja hyvän elämän myös ensimmäisen käyttäjänsä jälkeen. Haluamme tehdä kierrättämisen sinulle helpoksi: lähetä käytetyt Papu-tuotteet takaisin meille, niin me etsimme niille uuden kodin! Saat käytetystä Papun vaatteesta korvauksena lahjakortin verkkokauppaamme.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta jopa 70 % sen arvioidusta myyntihinnasta. Saat lahjakortin käyttöösi lähes heti, eikä sinun tarvitse odotella vaatteiden myyntiä. Helppoa ja nopeaa!

Kierrätyskumppanimme on suomalainen Ninyes, joka on Euroopan ensimmäinen ja ainoa käytettyjen, vain vastuullisesti valmistettujen vaatteiden kauppapaikka. Ninyesistä löydät myös parhaat käytetyt Paput.

Huomaa, että re.wear ohjelma on tällä hetkellä saatavilla vain Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa.

NinyesXPapu kampanja

MIKSI?

Jotta käytetyt Paput kiertäisivät mahdollisimman pitkään ja jotta niiden kierrättäminen eteenpäin olisi sinulle mahdollisimman helppoa, turvallista ja hyödyllistä. Mitä suurempi käyttö vaatteelle saadaan, sitä pienempi sen kokonaisvaikutus luonnolle on. Kierrättämällä voimme pienentää vaatteista syntyvää hiilijalanjälkeä.

 

MITEN? 

1. Täytä ja lähetä Papu x Ninyes re.wear myyntilomake.

2. Lähetä myytävät vaatteet Ninyesille. Liitä lähetyksen mukaan lappu, jossa on otsikkona Papu x Ninyes sekä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Matkahuollon ja Postin koodit toimivat vain Suomessa. 

Matkahuollon palautuskoodi: 9545051

Postin asiakaspalautustunnus: 671577

Lähetysosoite: Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, 00210 Helsinki

Palautukset Tanskasta: Saat henkilökohtaisen GLS-palautuskoodin sähköpostitse. Jätä paketti GLS-huoltopisteeseen. Palautus toimii automaattisella QR-koodilla matkapuhelimellasi.

Palautukset Ruotsista: Saat Bring-prepaid-pakkauslomakkeen sähköpostitse. Jätä paketti Bring-palvelupisteeseen. Jos et pysty tulostamaan tarraa, lähetämme sen sinulle postitse.

Voit myös tuoda vaatteet ilmaiseksi:

  • Papu Store, Pohjoisesplanadi 19, Helsinki
  • Ninyes Oy, Veneentekijäntie 18 B, Helsinki
  • Kauppakeskus Redi / Second Hand Market 3 krs., Hermannin rantatie 5
  • Lempäälä Ideapark / A-pääty / Ideaparkinkatu 4, Lempäälä
  • Iso Omena / P-taso, ekopiste / Piispansilta 11, Espoo

3. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi viestin vaatteiden hyvitysarvosta. Kun olet hyväksynyt hyvitysarvon, saat lahjakortin sähköpostiisi.

Hyvitämme sinulle jokaisesta myyntiin kelpaavasta vaatteesta 50 % tai 70 % riippuen tuotteen/tuotteiden arvioidusta myyntihinnasta lahjakortin muodossa Papun verkkokauppaan.  Kaikista alle 70 €:n tuotteista hyvitetään 50 % ja 70€:n ja sen yli menevistä 70%. Lahjakortin arvosta vähennetään 1€ / tuotteen käsittelykulut. Saat lahjakortin noin kahden viikon kuluttua lähetyksestä. Lahjakortti on voimassa kolme kuukautta antopäivästä.

4. Käytetyt vaatteet myydään yhteistyökumppanimme ninyes.com sivustolla.

 

Lisätiedot, tarkat ohjeet ja ehdot: ninyes.fi/pages/re-wear

Seuraa Papua ja Ninyesiä somessa ja bongaa ajankohtaiset kampanjat!

 

MITÄ VOIN PALAUTTAA?

KYLLÄ KIITOS!

Käytetyt Papun lasten ja naisten vaatteet ja asusteet (päähineet ja huivit). Vaatteiden tulee olla hyväkuntoisia, ehjiä ja puhtaita, ja niissä tulee olla ehjä tuotemerkki. Oletetun myyntihinnan tulee olla vähintään 10 €.

EMME OTA VASTAAN:

Likaiset, tahraiset tai rikkinäiset vaatteet, harmaantuneet, haalistuneet tai värjääntyneet vaatteet, kopiovaatteet tai jo loppuunkäytetyt vaatteet. Vaatteissa ei saa olla eläinten karvoja. Mallikappaleet tai II-laatu, joiden Papu-tuotemerkki on leikattu kahtia. Emme ota vastaan laukkuja, hygieniatuotteita tai pieniä asusteita, kuten alusvaatteita ja sukkia, korvakoruja, hiusasusteita ja uimapukuja. 

MISTÄ LÖYDÄN KÄYTETYT PAPUT?

Löydät käytetyt Papu-vaatteet kumppanimme ninyes.com sivustolta.

Kiitos, että kierrätät!