Haemme uudistuvaan yhtiöömme nyt sinua MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

avoimet tyopaikat paputeam

Papu Design Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen lasten- ja naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistuttava yritys. Tuotteiden ytimessä on laadun ja oivaltavan suomalaisen designin lisäksi vastuullisuus. Yhtiön liikevaihto vuonna 2019 oli 3,5 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää suoraan reilu kymmenkunta henkilöä.

Haemme uudistuvaan yhtiöömme nyt sinua MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

 

Toimipisteesi voi olla joko Helsingissä tai Tampereella.

Tärkein tehtäväsi onrakentaa Papulle kattava, brändin ja strategian mukainen jälleenmyyntiverkosto koti- ja vientimarkkinoille. Päävastuualueenasi on ketju- ja tukkuasiakkaiden asiakaspalvelu ja myynti.

Vastuullasi on myös markkinatiedon kerääminen toiminnan kehittämiseksi, myyntitavoitteiden laatiminen ja raportointi sekä myynninedistämistoimenpiteiden suunnittelu yhdessä jälleenmyyjien ja markkinointitiimin kanssa. Päivittäiseen työhösi kuuluu tuotteiden myynti, myyntitilausten laatiminen, toimitusten oikea-aikaisuudesta huolehtiminen, asiakas- ja tuotetiedon hallinta, tukkuasiakkaiden asiakaspalvelu, perehdytys ja laskutus.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa kaupallista koulutusta, tuloksellista, vastuullista ja yrittäjämäistä otetta myyntityöhön sekä kykyä työskennellä pienessä tiimissä. Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä kansainvälisestä myynnistä ja työskentelystä jälleenmyyjäketjujen parissa. Tekstiilialan tunteminen katsotaan eduksi.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii suomen kielen hallintaa sekä vahvaa englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. Hakijalta edellytetään myös Office-ohjelmien hallintaa sekä ERP-järjestelmän käyttötaitoja.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn arvostetun brändin ja kansainvälisten asiakkaiden parissa. Jos koet, että tarjoamamme työ on juuri sinua varten, niin anna meidän kuulla sinusta! Kerro miksi juuri sinä sopisit Papulle. 

 

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilainen puh. 0503059217. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 8.12.2020 sähköpostitse osoitteessa www.hrsadvisors.fi.


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista