Mitä joululahjaksi naiselle?

joulu lahjavinkit

Naisten ja miesten lahjasuosikit Papulta

JOULULAHJAT NAISELLE

Etsitkö laadukasta, kestävää ja vastuullista joululahjaa naiselle? Keräsimme alle Papun joululahjavinkkejä, sekä pienen koko-opastuksen helpottamaan päätöksentekoa. Lisäsimme mukaan myös muutaman joululahjavinkin miehille!


Mittapiirrokset

Verkkokaupasta löytyy naisten vaatteista myös mittapiirrokset, joista voi tarkastella tuotteiden mittoja. Helpoiten koon vertailu onnistuu vertaamalla mittapiirroksen mittoja omaan, kaapista löytyvään samankaltaiseen vaatteeseen (tai esimerkiksi puolison kaapista löytyvään vaatteeseen).

Jokaisesta tuotteestamme löydät materiaalikoostumuksen tuotteelle:

  • Elastaania sisältävät tuotteemme ovat hieman venyviä, joten jos pohdit kahden koon välillä, voit valita myös pienemmän koon, jolloin tuote istuu napakasti. Jos vertaat mittapiirroksen mittoja, valitse tällöin myös kaapistasi hieman venyvä tuote.
  • 100% puuvillasta, ecoverosta tai lyocellista valmistetut tuotteet eivät jousta, joten tämä on hyvä ottaa huomioon kokoa valitessa. Vertaa tällöin mittapiirroksen mittoja joustamattomaan tuotteeseen.

 

1.-18.12.2020 välisellä ajalla tehdyillä tilauksilla palautusaika on poikkeuksellisesti voimassa 6.1.2021 asti. 18.12. klo 12.00 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi perille Suomessa.

 

Etsitkö täydellistä joululahjaa, mutta et ole varma mitä ostaa? Anna lahjaksi suomalaista, vastuullista ja kestävää muotoilua - lahjakortilla ei voi mennä pieleen! Lahjakortit toimitetaan sähköpostitse ja mukana tulee ohje miten lahjakortin voi käyttää. Voit myös tulostaa lahjakortin kuvan, täyttää siihen lahjakortin koodin & muut tiedot ja antaa sen eteenpäin! 

Lahjakortin ostosta ei tule toimituskuluja. Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä alkaen verkkokaupassa www.papudesign.fi & Papu Storella (Pohjoisesplanadi 19, Helsinki). Lahjakortti ei käy maksuvälineenä Papu Outletissa.

 

 

Raidallinen mekko on ajaton ja se sopii moneen tyyliin. Ihana tuote esimerkiksi yöpaidaksi. Tämä kotoisa mekko ilahduttavat niin arkena kuin vapaallakin ja yöpaidat sopivat aina hienosti lahjaksi pukinkonttiin! Mellow-mekko on naisten kevyesti a-linjainen vinoraitainen puuvillamekko, jossa on pitkät hihat ja pyöreä pääntie. Mekon helma on noin polvipituinen ja takaa hieman pidempi.

  • Valmistettu 100% luomupuuvillasta
  • Koot XS - XXL
  • Mekkoa sekä paidan ja leggingsit sisältävää asua on saatavilla myös lapsille!

 

Papu neulemekko ja neuletakki

Papun suositut neulemekot ja neuletakit ovat ihana lahjaidea. Papun naisten neuleet ovat monesti malliltaan väljiä, joten koon valitseminenkin on helpompaa.  Tot-mekko on rennon mallinen neulemekko kilpikonnakauluksella. Isot värialueet luovat modernin ilmeen. Windy Day -kuosin ja Doodle-kuosin neuletakeista löytyy myös kätevät taskut sivusaumoista. Neuletakkiin on mukava kääriytyä kylmemmällä säällä ja loppukeväästä ne toimivat hienosti takin sijaan myös ulkona.

  • Tuotteet on valmistettu 100% luomupuuvillasta
  • Yhdistelmäkoot XS/S, M/L ja XL/XXL, tarkemmat mittapiirrokset löydät jokaisen tuotteen tuotesivuilta

 

Papu Tote

Monikäyttöinen Tote-laukku on ihana lahjaidea. Laukku on valmistettu puuvillacanvaksesta ja laukusta löytyy sekä sisä-, että ulkopuolelta taskuja. Laukkua on tarjolla kolmessa eri värissä: Beans-kuosilla, kokomustana sekä vaaleanpunaisen ja mustan yhdistelmänä.

  • Koko 39x50x15cm


  

Pehmeää, ylellistä ja ajatonta arvostavalle suosittelemme joululahjaksi ihania neuletuotteitamme: pitkä Soft Wool-neulemekko sekä muhkea Giant-pipo ja -huivi! Neuletuotteet on tehty mulesing-vapaasta merinovillasta (90%) ja kashmirista (10%). 

 

JOULULAHJAT MIEHILLE

Yllä olevat harmaat Giant-pipo ja -huivi ovat oiva joululahja myös miehelle! Neuletuotteet on tehty mulesing-vapaasta merinovillasta (90%) ja kashmirista (10%) ja ne löytyvät myös kauniin metsänvihreinä versioina, Giant-pipo, School Green ja Giant-huivi, School Green.***

Joululahjat myös Papu Storelta sekä POP UP -myymälöistämme Tampereelta, Oulusta ja Vantaalta. Tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät täältä. Myymälöistä saat henkilökohtaista palvelua ja lisää joululahjavinkkejä.


Papu Storelta saat lisäksi lahjapaketoinnin paikan päällä. 

PAPU STORE I Pohjoisesplanadi 19, Helsinki 

Avoinna:
Arkisin klo 10-18
Lauantaisin klo 11-17
Sunnuntaisin klo 12-16 (vain 29.11., 13.12. & 20.12.)

***

Papu-vaatteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme vaatteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.

PAPU - For lasting happiness


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista