Papu Designin, Lindströmin ja Pirkanmaan Osuuskaupan työvaateyhteistyö laajenee!

Vuonna 2021 lanseerattu Papu Designin, Pirkanmaan Osuuskaupan ja Lindströmin kanssa yhteistyössä suunniteltu työvaatekokonaisuus laajenee nyt Prismoihin ja Saleihin!

Papu Designin, Lindströmin ja Pirkanmaan Osuuskaupan työvaateyhteistyö laajenee!

Lähtökohtina työvaatemalliston suunnittelulle olivat vastuullisuus ja paikallisuus. Nämä ovat arvoja, jotka kaikki kolme projektissa mukana ollutta yritystä jakavat.

Työvaatteella on tänä päivänä tärkeä rooli paitsi kantajalleen myös työnantajalle ja asiakkaalle. Olikin alusta asti selvää, että tälläkin kertaa suunnitteluprosessissa oli mukana työntekijöitä, joille vaatteet tulevat käyttöön. Työvaatemallistoa luotaessa oli ensiarvoisen tärkeää, että tuotteissa on oivaltava muotoilu, joka tukee Prisman ja Salen työntekijöiden käytännön työtä ja joka inspiroi niin työntekijöitä kuin asiakkaitakin.

Papun ja Lindströmin aiemmin S-marketeille suunnittelemat työvaatemallit ovat käytössä nyt myös Prismoissa ja Saleissa. Lisäksi työvaatteisiin suunniteltiin uudet, papumaiset kuosit. Papu Designin kuosisuunnittelija ja kuvataiteilija Hanna-Riikka Heikkilä piirsi työpajalaisille erilaisia kuosivaihtoehtoja, joista he valitsivat suosikkinsa. Prisma sai oman Herkut-nimisen kuosin ja Sale Naapurit-nimisen kuosin.

”Kuoseja suunnitellessani otin vahvasti työpajalaisten toiveet huomioon ja yhdistin ne Prisman ja Salen uuteen visuaaliseen ilmeeseen. Prisman Herkut-kuosissa toistuu Prisman logosta tuttu muotokieli ja värit. Papun kuoseille ominainen, käsin tehty viiva luo orgaanisuutta geometriseen muotokieleen. Kuvio voi tuoda mieleen myös kalaverkon. Salen Naapurit-kuosi sai inspiraation sympaattisesta lähikauppafiiliksestä ja uudesta visuaalisesta ilmeestä. Naapurit-kuosi kertoo tarinaa siitä, että lähikauppa on jokaisen ulottuvilla oleva mukava naapuri. Kuosissa voi nähdä myös kaupungin asukkaiden loistavat valot ikkunoissa”, kertoo Hanna-Riikka Heikkilä, Papu Designin kuosisuunnittelija ja kuvataitelija.

Työvaatteet on otettu käyttöön Pirkanmaan Saleissa ja Prismoissa marraskuun 2022 alussa.

Salen työvaatekuosi, Papu Design

Papu Designin, Lindströmin ja Pirkanmaan Osuuskaupan työvaateyhteistyö laajenee!

Papun yhteistyö Pirkanmaan osuuskaupan kanssa jatkuu myös muilla tavoin: Papun naistenvaatemallisto on saatavilla Tampereen Sokoksella. Papu on lisäksi lanseerannut tänä syksynä jo kolmannen eksklusiivisesti Prismoissa saatavilla olevan lastenvaatemalliston. Mukana tänä syksynä on erittäin suosittu ja leikkisä Sausage-kuosi.

 

Lisätiedot:
Papu Design Oy
Hanna-Riikka Heikkilä
kuosisuunnittelija ja kuvataiteilija 
hanna-riikka@papudesign.com
+358 50 326 3533

Papu Design Oy
Anu Vauhkonen
CEO
anu@papudesign.com
+358 40 765 2484

Pirkanmaan Osuuskauppa
Asta Haapanen
Sale-ketjujohtaja
asta.haapanen@sok.fi
+358 10 7672 891

Pirkanmaan Osuuskauppa
Karlos Kotkas
Prisma-ketjujohtaja
karlos.kotkas@sok.fi
+358 10 7672 520

 

Papu-tuotteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme tuotteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.

PAPU | For lasting happiness


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista