Papu Design aloittaa yhteistyön Tallink Siljan kanssa

Papu Design on aloittanut yhteistyön Tallink Siljan kanssa ja syksyn 2022 aikana uniikeista kuoseista tunnetun design-brändin tuotteita tulee myyntiin Itämeren uudelle ympäristöystävälliselle Tallink Mystar-alukselle. 

Papu Design aloittaa yhteistyön Tallink Siljan kanssa

Tallink Silja ja Papu Design panostavat molemmat toiminnassaan vastuullisuuteen ja ympäristön hyvinvoinnin huomioimiseen. Tallinkin uusi energiatehokas ja ympäristöystävällinen MyStar-alus on saanut inspiraationsa Itämerestä. Laivassa olevan LNG:n käytön ja optimoidun polttoaineenkulutuksen johdosta ympäristövaikutus on huomattavasti pienempi. Myös laivan sisätilojen ja sisustuksen suunnittelussa on huomioitu vastuullisuus, ympäristöystävällisyys ja matkustusmukavuus. Vastuullisuus on ollut tärkeä osa myös Papun toimintaa jo heti yrityksen perustamisesta alkaen ja uuden laivan ympäristöasioiden huomiointi innosti yritykset yhteistyöhön. 

”Yhteistyö Tallinkin kanssa sopii hyvin meidän kansainvälistymistämme painottavaan strategiaan. Jaamme Tallink Siljan kanssa samat arvot ja uuden ympäristöystävällisen aluksen myötä yhteistyön aloitus tuntui loogiselta. Yhteistyön myötä Papun tuotteita voi ostaa maan lisäksi myös mereltä – ehkä tulevaisuudessa myös ilmasta”, kertoo Papun jälleenmyynnistä vastaava Emilia Osmonsalo.

Uusi alus aloittaa liikennöinnin syksyllä 2022. Papulta valikoimassa tulee olemaan naisten vaatteita ja asusteita. MyStar-aluksen lisäksi tuotteita on tulossa myyntiin myös Tallinkin omaan verkkokauppaan syksyn 2022 aikana.

Papu, joka tunnetaan vastuullisesti valmistetuista vaatteista, asusteista ja koruista, myy tuotteitaan oman verkkokauppansa ja myymäläverkostonsa lisäksi myös useiden jälleenmyyjien kautta ympäri maailman. Vastuullisuus näkyy Papun toiminnassa laajalti ja Papu on muun muassa valittu kolmena vuonna peräkkäin Eetti ry:n vastuullisuusviestintää mittaavassa selvityksessä parhaaksi kotimaiseksi naisten- ja lastenvaateyritykseksi. Kehitystyö jatkuu koko ajan ja vastuullisuus on myös tärkeä kriteeri yhteistyökumppaneiden valinnassa.

”Papulla on tällä hetkellä yhteensä noin 40 aktiivista jälleenmyyjää ympäri maailman. Haemme jälleenmyyjiä niin kotimaasta kuin ulkomailta. Pääsääntöisesti lifestyle- ja vaatetusliikkeitä, jotka jakavat kanssamme samat arvot”, kertoo Osmonsalo.  

Oletko kiinnostunut toimimaan Papun jälleenmyyjänä? Ota yhteyttä osoitteeseen myynti@papudesign.com, niin keskustelemme mielellämme lisää.

Katso kaikki Papun jälleenmyyjät osoitteesta https://papudesign.fi/pages/jalleenmyyjat

Lue lisää Itämeren ympäristöystävällisemmistä MyStar-aluksesta Tallkinkin sivuilta https://fi.tallink.com/mystar

Lisätiedot:
Papu Design Oy
Anu Vauhkonen
CEO
anu@papudesign.com
+358 40 765 2484

Median kuvapyynnöt:
nita@papudesign.com 

Papu-tuotteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme tuotteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.

PAPU | For lasting happiness


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista