Papu lanseeraa uudet XXS- ja XXL-koot

Meille on tärkeää, että kokovalikoimamme sopii mahdollisimman monelle. Naisten vaatteiden lanseeraamisen jälkeen olemme tehneet kovasti töitä varmistaaksemme, että kokomme ovat ajan tasalla ja että mahdollisimman monet ihmiset voivat nauttia vaatteistamme. Työ jatkuu ja muokkaamme tuotteita asiakaspalautteiden pohjalta.

Papu lanseeraa uudet XXS- ja XXL-koot
Tänä keväänä olemme tuoneet uudet XXS- ja XXL-koot nykyisiin jatkaviin tuotteisiimme. Tämä tarkoittaa, että pystyt valitsemaan juuri sen koon, joka sopii parhaiten sinulle.

Kuinka valita oikea koko?

Tarkista aina kunkin tuotteen koko-opas ja mittaa itsesi, sillä saat parhaan arvion esimerkiksi mekon pituudesta, hihojen pituudesta tai rinnan leveydestä juuri sinulle.

Verkkokaupasta löytyy naisten vaatteista myös mittapiirrokset, joista voi tarkastella tuotteiden mittoja. Helpoiten koon vertailu onnistuu vertaamalla mittapiirroksen mittoja omaan, kaapista löytyvään samankaltaiseen vaatteeseen.

Materiaali vaikuttaa myös siihen, kuinka tuote istuu.

Jokaisesta tuotteestamme löydät materiaalikoostumuksen tuotteelle:
  • Elastaania sisältävät tuotteemme ovat hieman venyviä, joten jos pohdit kahden koon välillä, voit valita myös pienemmän koon, jolloin tuote istuu napakasti. Jos vertaat mittapiirroksen mittoja, valitse tällöin myös kaapistasi hieman venyvä tuote.
  • 100 % puuvillasta, ecoverosta tai lyocellista valmistetut tuotteet eivät jousta, joten tämä on hyvä ottaa huomioon kokoa valitessa. Vertaa tällöin mittapiirroksen mittoja joustamattomaan tuotteeseen.

Papu lanseeraa uudet XXS- ja XXL-koot

Minkälaisesta istuvuudesta pidät?

Kokoa valittaessa on hyvä miettiä omia mieltymyksiä. Pidätkö esimerkiksi oversize-tyylisistä vaatteista, joissa on lasketut olkapäät ja löysä rintamus, tai ehkä tyköistuvista mekoista vyöllä, joka korostaa kehon muotoja? Tuotekuvauksissa yritämme mainita tuotteen yleisen istuvuuden – oversized, istuva, löysä istuvuus ja niin edelleen.


Tutustu kevään uutuuksiin täällä.

Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista