Papu Design mukana Hiilineutraali tekstiiliala 2035 -sitoumuksessa

Papu Design on mukana Suomen Tekstiili & Muoti ry:n Hiilineutraali tekstiiliala 2035 -sitoumuksessa. Yhteistä kaikille sitoumukseen mukaan lähteneille yrityksille on halu työskennellä aktiivisesti puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

Papu Design mukana Hiilineutraali tekstiiliala 2035 -sitoumuksessa

Sitoumus tarjoaa tekstiilialan yrityksille konkreettisia työkaluja ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Mukana olevat yritykset saavat sitoumuksen kautta käyttöönsä räätälöidyn hiilijalanjälkilaskurin sekä säännöllistä koulutusta ja neuvontaa ajankohtaisista ilmastonmuutoksen ja päästölaskennan kysymyksistä.

”Vastuullisuus on ollut toimintamme kulmakiviä yrityksen alkuhetkistä lähtien ja olemme panostaneet erityisesti tuotannon eettisyyteen ja mahdollisimman ekologisiin ja kestäviin materiaalivalintoihin. Kehitämme jatkuvasti vastuullisuustyötämme eteenpäin ja toimintamme aiheuttamien päästöjen mittaaminen ja vähentäminen on luonteva osa tätä kehitystyötä. Uskomme, että saamme sitoumuksen kautta hyviä työkaluja päästöjen vähentämiseen ja kompensointiin. Odotamme innolla, että pääsemme kertomaan työmme tuloksista myös asiakkaillemme”, sanoo Papu Designin perustaja ja vastuullisuusasiantuntija Anna Kurkela.

Mukana sitoumuksessa on jo noin 20 tekstiili- ja muotialan yritystä. Kaikki mukaan lähteneet yritykset ovat sitoutuneet tavoittelemaan hiilineutraalisuutta omassa toiminnassaan viimeistään vuoteen 2035 mennessä.

Lue lisää Hiilineutraali tekstiiliala 2035 -sitoumuksesta Suomen Tekstiili & Muoti ry:n sivuilta.


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista