Papun AW21 -mallisto ylistää syksyisen metsän mystisyyttä

AW21 new arrivals papustories uutiset

Papun AW21 -mallisto ylistää syksyisen metsän mystisyyttä, hiljaisuutta ja herkkyyttä. Inspiraatiota on haettu luonnon eri elementeistä, kuten taivaasta, koivun rungon pinnasta sekä loskaiseen maahan piirtyneistä kuvioista. Kuosien toteutuksessa on käytetty apuna akryylivärejä, jotka antavat tuotteille elävän ja herkän pinnan. Mallisto on naisellinen ja vyötäröä korostetaan aiempaa enemmän. Syksyn malliston myötä Papu tuo ensimmäistä kertaa saataville puolihameen. Myös paita- ja housumalliston sekä neuletuotteiden valikoima laajenee.

 

Papu Design syysmallisto Silent Woods AW2021 naisten vaatteet mallistotarina

 

Näyttäviä kuoseja ja käytännöllisiä klassikoita yhdistävässä AW21 -mallistossa on käytetty kestävämmistä lähteistä olevia materiaaleja: luomupuuvillaa, kierrätettyä polyesteria, Lyocellia, sekä EcoVeroTM -viskoosia, joka on puupohjainen muuntokuitumateriaali, jonka valmistusprosessi kuluttaa vähemmän vettä ja lähes kaikki prosessissa käytettävät kemikaalit käytetään uudelleen. Malliston avaintuotteisiin kuuluvat Lyocellista valmistetut naiselliset kuvioidut paitapuserot ja mekot, luomupuuvillasta valmistetut colleget, ja kierrätetystä puuvillasta sekä polyesterista valmistetut neuleet. Papun missiona on kehittää jatkuvasti vastuullisuustyötään ja tehdä vaatteiden kierrättämisestä mahdollisimman helppoa. Papu aloitti toukokuun alussa yhteistyön kierrätysalusta Ninyesin kanssa, ja lisäksi Papu tekee yhteistyötä second hand -verkkokauppa Emmyn kanssa.

Malliston kuosit

AW21 -malliston pääkuosi Silence ilmentää sumuista metsää, jossa vihreän ja vaaleanpunaisen valon eri sävyt leikkivät keskenään. Kuosi on maalattu akryyliväreillä, karkealla ja kuivalla siveltimellä, jotta pinnasta tulee elävä ja lähes käsin kosketeltava. Graafisessa Woods-kuosissa puutukit toistuvat kankaan pinnassa korostaen metsän rauhallisuutta ja hiljaisuutta. Myös Woods-kuosi on maalattu siveltimellä ja sen pohjaväri on himmeään roosaan vivahtava, aivan kuin metsän takaa pilkistävä, juuri ennen auringonlaskua himmenevä taivas. Misty-kuosissa toistuvat Woods-kuosista tutut puupalkit tiheästi ja pienemmässä skaalassa. Mustat palkit ja off white -pohjaväri luovat mielleyhtymän koivun rungon pinnasta. Toisaalta se muistuttaa tiheästä risukosta tai loskaisesta maasta. Birds-kuosissa seikkailevat suloiset ja leikkisät metsän linnut.

 

Papu Design naisten vaatteet AW2021 Silent Woods mallisto vastuulliset vaatteet

 

Malliston tuotteet

Malliston perusrunko koostuu Papun tutuista ja suosituimmista malleista sekä lapsille että naisille. Uudet tuotemallit on helposti yhdisteltävissä vanhoihin suosikkeihin, joita ovat muun muassa Kanto-mekko, Giant Split Dress, Boheme Dress, Patch leggingsit ja pitkät neuleet. Naisten mallisto täydentyy muutamalla Lyocell-kankaasta valmistetulla naisellisella paitapuserolla. Suositusta Boheme Dressistä on muokattu syyssesongille pidempi versio ”Long Boheme Dress”. Laskeutuvasta EcoVero -neuloksesta valmistettu ”Wrap Around” -kietaisumekko tuo trikoomallistoon kaivatun vartaloa imartelevan, istuvamman mekkovaihtoehdon. Vahvasta ja laadukkaasta Ponte jerseystä valmistettu Midi Dress on kuin tehty siistimmäksi työasuksi tai juhlien luottovaatteeksi.

 

Selkeälinjaiset ja ylelliset villakangastakit laajentavat ulkopukeutumisen vaihtoehtoja ja lisäksi paljon toivottu Giant Jacket on saatavilla syksyn mallistossa mustana versiona, papumaisella suoralla tikkauksella. Neulemallisto monipuolistuu, kun kierrätyspuuvillaa ja kierrätyspolyesteriä sisältävä multicolor-lanka tuo mallistoon moniulotteisuutta. Kierrätyskuiduista tehty monenkirjava pinta muistuttaa kaunista kelon viivamaista ja elävää pintaa. Neulepuseroiden lisäksi multicolor-lankaa on käytetty neuleasusteissa. Tänä syksynä ikisuosikki Kanto-mekko on saatavilla myös ylellisenä Merinovilla-cashmir -neulemekkona.

 

Vaatekaapin kulmakivinä tunnetut Essentials-tuotteet täydentävät kausimallistoa. Suurin osa Essentials-tuotteista on valmistettu luomupuuvillasta ja osa on ollut mukana Papun ensimmäisestä mallistosta saakka, kuten musta-harmaat trikooleggingsit. Pääosin Essentials-mallisto koostuu mustista ja neutraalin värisistä tuotteista, sekä Papun klassikkovinoraita-tuotteista. Kauden sesonkivärinä nähdään kuitenkin myös herkullinen, murrettu vaaleanpunainen. Essentials-malliston uutuutena ovat myös trendikkäät collegepaidat, joissa on Papun logosta tutut kirjaimet. Lisäksi Essentials-malliston ylellinen merinovilla-cashmere -tuoteperhe on saanut lisää uusia malleja, kuten leveälahkeiset villahousut, lyhyen neuletakin ja pitkävartiset käsineet aiemmin tuttujen pipojen, kaulahuivien sekä pitkän mekon rinnalle.

 

Papu Design syysmallisto Silent Woods AW2021 lasten ja naisten vaatteet mallistotarina

 

Papu-vaatteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme vaatteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.

PAPU
For lasting happiness

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista