WANTED: DIGIVIESTINNÄN SUUNNITTELIJA

avoimet tyopaikat paputeam uutiset

Papu Design Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen naisten- ja lastenvaatteita suunnitteleva ja valmistuttava yritys. Tuotteiden ytimessä on laadun ja oivaltavan suomalaisen designin lisäksi vastuullisuus. Yhtiön liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää suoraan reilu kymmenkunta henkilöä.

 

Haemme kasvavaan ja uudistuvaan yhtiöömme nyt sinua

DIGIVIESTINNÄN SUUNNITTELIJA

 

Tärkein tehtäväsi on koordinoida, suunnitella ja toteuttaa digitaalista viestintää ja graafisia sisältöjä. Työnkuvaan kuuluvat verkkosivustojen sekä sosiaalisen median sisällön kehittäminen, päivittäminen ja seuranta sekä digikampanjat. Hakukoneoptimointi, growth hacking ja konversiot, kuten Facebook Ads -mainonta, sähköpostimarkkinointi ja markkinointiautomaatiot ovat sinulle arkipäivää.

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää digitaalisten kanavien ja niiden tarjoamien mahdollisuuksien ymmärtämistä, tarkkaa visuaalista silmää sekä sujuvaa kynää.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta (esimerkiksi media- ja/tai markkinointialan koulutus) ja aiempaa kokemusta brändimarkkinoinnista sekä digitaalisen viestinnän suunnittelusta ja toteuttamisesta. Toimit joustavasti tiimissä ja nopeatempoisissa projekteissa. Olet yrittäjähenkinen, vastuullinen ja itsenäinen.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii suomen kielen hallintaa sekä vahvaa englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. Shopify Plus verkkokauppa-alustan sekä tekstiilialan tunteminen on plussaa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn arvostetun brändin ja kansainvälisten asiakkaiden parissa. Jos koet, että tarjoamamme työ on juuri sinua varten, niin anna meidän kuulla sinusta! Kerro miksi juuri sinä sopisit Papulle.

 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla HRS Advisors, Pia Paavilainen, puh. 050 305 9217. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, mutta jätä hakemuksesi viimeistään 11.10.2021 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi. Lue lisää www.papustories.fi


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista