Papun valoisa SS23-mallisto

Papu Design, True Colors, SS23

Papun SS23-malliston värikäs True colors -kuosi johdattaa upeaan kevääseen pimeän talven jälkeen: värit ja valo saavat tulla. True colors -kuosi on tehty akryyliväreillä, isolla siveltimellä ja rennolla otteella. Kuosissa on monta erilaista väriä, jotka kukin soljuvat yhdessä kauniisti.

 Sense-kuosi, Papu Design, SS23

Sense-kuosi on maalattu musteella. Musta viiva hiekan värisellä pohjalla on vahva sekä varma, jopa maskuliininen, mutta silti inhimillinen sekä herkkä. Kuosin muodot kulkevat eri tavoin eri vaatteissa ison skaalansa ansiosta. Sense-kuosissa on modernia ajattomuutta ja klassisuutta.

Wild Garden, Reka Kiraly, Papu Design

Wild Garden -kuosi kertoo salaisesta mielikuvituskasvien puutarhasta. Kasveilla on erityisiä taitoja: he osaavat tehdä musiikkia, niiden terälehdet valaisevat pimeässä, ja niiden lehdet saavat aikaan rauhallisia ajatuksia. Salainen puutarha on paikka, jossa hyvyys on voimauttavaa ja jossa menneisyyden hetket, nykyisyys ja tulevaisuus kietoutuvat toisiinsa ja kasvavat yhtä matkaa. Wild Garden -kuosi on kuvittaja Reka Kiralyn suunnittelema.

Réka Király

Palkittu visuaalinen tarinankertoja Réka Király on Papun ensimmäinen ulkopuolinen kuosisuunnittelija. Hän syntyi Budapestissa, Unkarissa vuonna 1977, ja asuu ja työskentelee Helsingissä. Király on työskennellyt lastenkulttuurin parissa vuodesta 2005 ja jatkanut sen rinnalla itsenäistä taidetoimintaansa. Hänellä on ollut yksityis- ja ryhmänäyttelyitä Suomessa sekä useissa Euroopan maissa ja Japanissa. Hänen kuvakirjojaan on käännetty muun muassa italiaksi, espanjaksi, englanniksi, kiinaksi ja koreaksi. Király uskoo, että huolellisesti ja leikkisästi tehdyt kuvitukset ja esineet herättävät uteliaisuutemme. 

Uniikkiteoksia tehdessään Királyn työskentely on meditatiivista. Teoksissa näkyy nykyhetken hauraus, kiehtovaa monimuotoisuutta ja lapsenomaista uteliaisuutta. Hänen teokset vangitsevat ihmisten herkkää individualismia ja ainutlaatuisuutta kasvien muodossa. Nämä muotokuvat ovat dialogeja, jotka näyttävät esiin nousevia toistuvia elementtejä luonnossa. Maalaaminen ilman ennakkosuunnittelua on prosessi, jossa ei voi piilottaa mitään.

 ”Olkoon se kuvakirja, kuviosuunnittelu, kuvitus, uniikki teos tai arki, piirtäminen on minulle ajattelutapa. Se on minun prosessini ymmärtää tätä maailmaa.” -Reka Király 

SS23-malliston uudet tuotteet 

Boho Dress, SS23, Papu Design

SS23-malliston herkkuja ovat mm. Boat neck -toppi, Mini blazer, Sleeveless Midi dress sekä Pouch-tuotteet. Suosittuun Ponte Jersey materiaaliin tulee keväällä uusi hehkuva sävy True Coral. Mallistoon lisätään myös useita uusia malleja. Boho-pants on uusi kesähousu, jossa lyocell-versiosta on saatavilla musta ja Sense-kuosi. Peruspaitojen valikoimaan saadaan uusi, hihaton toppi, joka on kiinteästi istuva malli avaralla pääntiellä. Väreinä musta ja helmenvalkea. Kesälle rannalle voi pukeutua hentoisesta luomupuuvillavoileesta valmistettuun kaftaaniin tai kietoutua pareoon. Kylpytakeissa on isot taskut lantiolla, yksiväriset versiot hupulla ja Papun tuttu vinoraita ilman huppua.


Tutustu kevät/kesä 2023 -malliston tuotteisiin verkkosivuillamme.

 

Lisätiedot:
Papu Design Oy
Anu Vauhkonen
CEO
anu@papudesign.com
+358 40 765 2484

Papu-tuotteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme tuotteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain. 

PAPU | For lasting happiness


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista