PAPU LAAJENTAA YHTEISTYÖMALLISTOAAN MOOMIN CHARACTERSIN KANSSA

Yhteistyö Moomin Charactersin kanssa jatkuu keväällä, kun Papun kevätmalliston ohella julkaistaan upea ja uniikki MoominXPapu Freedom-mallisto! Ensimmäisen yhteistyömalliston inspiroivista kuoseistaan tunnettu Papu julkaisi keväällä 2022.

MOOMIN x Papu, Freedom

Malliston tuotteissa nähdään mustavalkoinen Freedom-kuosi, joka on mukaeltu Tove Janssonin luomasta Muumipeikko ja pyrstötähti -kirjan kuvituksesta. Kuvassa Muumipeikko sukeltaa vapaasti merenalaisessa maailmassa löytäen merileviä ja valkoisia helmiä. Freedom-kuosi muistuttaa meitä jokaisen ihmisen tarpeesta seikkailuun ja vapauteen. 


”Tove Janssonin herkkä, mutta määrätietoinen viiva sekä kuvan polveileva sommittelu inspiroi meitä suuresti!”, kertoo Papun suunnittelija Hanna-Riikka Heikkilä.

Moomin x Papu, Freedom


Kuosin skaala on iso, jotta Tove Janssonin elävä ja graafinen piirrosviiva pääsee esille houkuttelevalla tavalla. Papu on aina ihaillut paitsi Tove Janssonin omaleimaisia kuvituksia, myös hänen tarinoitaan, joista löytyy pinnan alta vahva arvopohja. Tove Janssonin teoksista välittyy rohkeus, tasa-arvoisuus ja edelläkävijyys. Muumien kautta Jansson nostaa esiin oman tien kulkemisen ja suvaitsevaisuuden merkitystä ja tämän tänäkin päivänä ajankohtaisen sanoman takana on helppo seistä. 

Moomin x Papu, Freedom


Freedom-mallisto pitää sisällään korkealaatuisia ja riemastuttavia tuotteita sekä naisille että lapsille. Malliston tuotteiden materiaaleiksi on valikoitunut ylellinen ja vastuullinen lyocell-kangas sekä laadukkaasta luomupuuvillaelastaanisekoitteesta valmistettu jersey-neulos. Malliston tuotteet ovat helposti yhdisteltävissä sekä Papu Essentials -tuotteisiin että kevätmalliston yksivärisiin tuotteisiin.


Malliston tuotteet tulevat myyntiin kevään 2023 aikana Papun verkkokauppaan ja myymälöihin sekä valikoiduille jälleenmyyjille. Tuotteita on valmistettu rajoitettu erä. 


Tutustu mallistoon >>


Lisätiedot:
Papu Design Oy
Anu Vauhkonen
CEO
anu@papudesign.com
+358 40 765 2484


Papu-tuotteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme tuotteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.

PAPU | For lasting happiness
Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista