RE.WEAR | Käytettyjen Papujen uusi elämä

vastuullisuus

Haluamme kehittää vastuullisuustyötämme jatkuvasti ja tehdä vaatteidemme kierrättämisestä mahdollisimman helppoa.  Olemme aloittaneet yhteistyön Suomen nopeiten kasvavan vaatteiden kierrätysalustan Ninyesin kanssa. Nyt voit kierrättää käytetyt Papu-tuotteet helposti lahjakortteja vastaan. Kierrätettävien vaatteiden tulee olla ehjiä, puhtaita ja hyväkuntoisia. 

papu rewear sustainable vastuullisuus vaatteiden kierrätysohjelma

MITEN? 

   1. Täytä ja lähetä Papu x Ninyes re.wear myyntilomake.
   2. Lähetä myytävät vaatteet käyttämällä Matkahuollon ennakkoon maksettua palautuskoodia 9545051. Koodi toimii vain Suomessa. Liitä lähetyksen mukaan lappu, jossa on otsikkona Papu x Ninyes sekä nimesi, puhelinnumerosi ja sähköpostiosoitteesi. Voit myös tuoda vaatteet meille paikanpäälle. Osoitteemme on: Papu Store, Pohjoisesplanadi 19, Helsinki.
   3. Kun palautus on otettu vastaan ja käsitelty, saat sähköpostiisi lahjakortin Papustories.fi verkkokauppaan. Hyvitämme sinulle lahjakorttina 10€ jokaisesta lastenvaatteesta, 25€ naisten neulevaatteista (neuletakit & neulemekot) ja 18€ muista naistenvaatteista. Jos käytät toimitukseen Matkahuollon palautuskoodia, lahjakortin summasta vähennetään toimituskulu 5,90€ / lähetys. Jos toimitat tuotteet Papu Store myymälään toimituskulua ei veloiteta. 
   4. Käytetyt vaatteet myydään yhteistyökumppanimme ninyes.com sivustolla.

 

Papu x Ninyes re.wear-ohjelman tarkemmat ohjeet ja ajankohtaiset ehdot löydät täältä. Tutustuthan ohjeisiin ja ehtoihin huolellisesti!


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista