Papu aloittaa yhteistyön Woltin kanssa

papu store uutiset

Papu Design stripe cardigan papu stories blog

Papu Design Oy ja Wolt yhteistyöhön Helsingissä: Papun vaatteet asiakkaalle kotiin alle tunnissa 

Vastuullisista naisten- ja lastenvaatteistaan tunnettu Papu Design Oy on tänään aloittanut yhteistyön Woltin kanssa. Tuotteet toimitetaan asiakkaille Papun Pohjoisesplanadin liikkeestä alle tunnissa.

Valikoimassa on alkuun Papun suosituimpia naisten malleja, mutta tuotevalikoima laajenee kevään mittaan koko naisten mallistoon. Tuotteiden hinnat ovat samat kuin Papun myymälässä. Hintaan lisätään ainoastaan toimitusmaksu, joka riippuu kuljetusetäisyydestä.

Papun vaatteita voi tilata Woltin sovelluksen tai verkkosivuston kautta suoraan kotiovelle. Tuotteet toimitetaan Pohjoisesplanadin myymälästämme Helsingin keskustan alueella mm. Lauttasaaresta Pohjois-Haagaan ja Oulunkylään saakka.

”Haluamme helpottaa Papu-tuotteiden ostamista, ja palvella asiakkaitamme yhä paremmin. Pandemia-tilanne on vähentänyt ihmisten liikkumista. Woltin avulla voimme nyt toimittaa tuotteitamme Papu Storelta asiakkaillemme suoraan kotiovelle”, Papu Designin toimitusjohtaja Anu Vauhkonen sanoo. 

Papun tuotteita myydään Papu Storen lisäksi yhtiön verkkokaupassa sekä jälleenmyyjillä Suomessa ja ulkomailla.

Papu Design on perustamisestaan lähtien panostanut voimakkaasti digitaalisten palvelujen kehittämiseen ja verkkokauppoihin. Yhtiön liikevaihdosta reilusti yli puolet tulee verkkokaupoista. Aiemmin yhtiö on ilmoittanut digitaalisesta laajentumisesta ja verkkokauppayhteistyöstä kansainvälisen muoti- ja lifestyle-verkkoalustayhtiö Zalandon ja Pohjoismaisittain merkittävän Boozt-verkkokaupan kanssa. Nyt yhtiö jatkaa digitaalisten palvelujen parantamista Woltin avulla. Digitaalisuus ja kivijalkamyymälä yhdistyvät. Wolt yhteistyö on yksi esimerkki tästä.

”Uskomme, että näiden kanavien kautta saamme uusia asiakkaita ja näkyvyyttä, mutta ennen kaikkea asiakaspalvelumme paranee”, toimitusjohtaja Anu Vauhkonen toteaa.

 

Lisätietoja antaa:

Anu Vauhkonen, CEO +358 40 765 2484


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista