Satu Takkinen Papu Design Oy:n toimitusjohtajaksi

 


Kotimainen naistenvaatebrändi Papu Design Oy on nimittänyt Satu Takkisen uudeksi toimitusjohtajakseen 8.4. alkaen.
Satu Takkinen siirtyy tehtävään Nanso brändin liiketoimintajohtajan tehtävistä. Papu Designin perustaja ja pääomistaja Anna Kurkela jatkaa työskentelyä yhtiössä sekä sen hallituksessa. Jussi Kurkela jatkaa yhtiön hallituksen puheenjohtajana.

”Olemme tehneet viime vuosien aikana suuren muutoksen siirtyessämme lastenvaatteista naistenvaatteisiin ja jatkamme nyt työtä brändin ja liiketoiminnan kehittämisen parissa. Olemme erittäin innoissamme saadessamme Sadun kaltaisen kokeneen osaajan vetämään tiimiämme ja viemään Papun kohti seuraavaa kasvuloikkaa. Sadun vankka kokemus vaatealalta, sekä hänen valloittava persoonansa vakuutti meidät siitä, että hän on oikea henkilö luotsaamaan Papua.” Anna Kurkela iloitsee.

 

Papu Design Oy on saanut vahvan jalansijan Suomessa ja brändi toimii myös kansainvälisesti. Uuden toimitusjohtajan tehtävänä on vahvistaa Papun naistenvaatebrändiä, nostaa yhtiön liikevaihtoa kannattavasti sekä kansainvälistää yhtiötä pääasiassa verkkokaupan avulla. ”Etsimme tehtävään henkilöä, jolla on hyvä vaatealan tuntemus ja vahvaa kokemusta johtamisesta, brändien kehittämisestä sekä liiketoiminnan skaalaamisesta. Satu Takkinen täytti kaikki kriteerimme”, Jussi Kurkela kertoo.

 

Satu Takkisella on kattava, yli 20 vuoden kokemus naistenvaatebrändien liiketoiminnan kehittämisestä. Hän on tehnyt pitkän työuran muun muassa Nanson liiketoimintajohtajana ja toiminut Benettonilla myynti- ja markkinointitehtävissä. Takkinen odottaa innolla mahdollisuutta päästä rakentamaan Papua yhdessä osaavan tiimin sekä hallituksen kanssa. 

”Papun Designin kiehtova tarina ja vakiintunut asema Suomessa antavat vankan pohjan tulevaisuuden kasvulle ja kehitykselle. Keskittyminen naistenvaatteisiin ja kasvun tavoittelu oman kanavan, erityisesti verkkokaupan avulla on oikea askel ja näen tässä valtavasti mahdollisuuksia. Uskon, että yhdessä voimme tehdä Papu Designista vieläkin vahvemman brändin ja tarjota asiakkaillemme ainutlaatuisia kokemuksia vastuullisen muodin parissa niin kotimaassa kuin kansainvälisestikin.”

Satu Takkinen avaa ajatuksiaan tulevasta tehtävästään.

 

 Anna Kurkela, Jussi Kurkela & Satu Takkinen /  Kuvat: Creator Akatemia

 

Lisätietoja antaa:

Jussi Kurkela
+358 503 252 028

www.papudesign.fi

Papu-vaatteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme vaatteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista