Papun uusi valovoimainen SS24 GLOW -mallisto

GLOW SS24 tiedote

GLOW

Papun kevät/kesä 2024 -mallisto on nimeltään GLOW, joka kutsuu jokaista etsimään sisäistä kauneuttaan, sisäistä hehkuaan - sitä ainutlaatuista säteilyä, jota meissä kaikissa on. Miten ilo, onni ja rauha huokuu sinussa ja sinusta? Miten tuot esille omaa voimaasi ja omaa kauneuttasi? Hehku on säteilyä, hohtoa, intohimoa – annetaan sen loistaa meistä tähän maailmaan. Tänä keväänä hehku näyttäytyy elämästä nautiskeluna, vapautena, herkullisina väreinä, kohtaamisina, onnena ja kevään hehkuna auringossa. 

Papun Hanna-Riikka Heikkilän suunnittelema uusi GLOW-kuosi on yhtä aikaa voimallinen, herkkä ja hehkeä. Kuosi heijastelee kevään upeimpia värisävyjä: korallia, vaaleanpunaista, taivaan sinistä ja kevään tuoretta vihreää. Värisävyt on aseteltu pintaan harvakseltaan ja kokonaisuudesta on muodostunut hienostunut. Kuosi on maalattu akryyliväreillä ja siinä on ripaus spraymaalin tuomaa raikasta tuulahdusta, rentoja siveltimen vetoja ja kuulaita akvarellimaisia pintoja – lupausta kevään ensimmäisistä hehkuvista ja valoisista hetkistä.

 

 

 

PAPU X MUUMI – Shine 

Papun yhteistyö Moomin Charactersin kanssa jatkuu ja Papu julkaisee kevätmalliston ohella upean uniikin Shine-malliston, joka pitää sisällään korkealaatuisia tuotteita naisille. Malliston tuotteissa nähdään vesiväreillä maalattu kuosi, joka on mukaeltu Tove Janssonin luomasta Muumipeikko ja pyrstötähti -kirjan kuvituksesta. Muumipeikko ja pyrstötähti -kuvitus nostaa esille hyvinkin ajankohtaisia ja tärkeitä teemoja: avoimuus vieraita kohtaan, ilmastonmuutoksen kohtaaminen sekä perheen ja läheisten merkitys. 

  

Tove Janssonin herkkä siveltimenjälki sekä vivahteikas värienkäyttö korostuu kauniilla tavalla kuosissa. Papu on aina ihaillut paitsi Tove Janssonin omaleimaisia kuvituksia, myös hänen tarinoitaan, joista löytyy pinnan alta vahva arvopohja. Tove Janssonin teoksista välittyy rohkeus, tasa-arvoisuus ja edelläkävijyys. Muumien kautta Jansson nostaa esiin oman tien kulkemisen ja suvaitsevaisuuden merkitystä ja tämän tänäkin päivänä ajankohtaisen sanoman takana on helppo seistä.  


Malliston tuotteiden materiaaleiksi on valikoitunut luomupuuvilla-elastaanikangas sekä laadukkaasta luomupuuvillaelastaanisekoitteesta valmistettu college-neulos. Malliston tuotteet ovat helposti yhdisteltävissä sekä Papu Essentials -tuotteisiin että kevätmalliston yksivärisiin tuotteisiin. 

 

Ryhdikästä Eleganssia. Papun uudet Jakku- ja Trenssimallit.

Papun SS24-mallisto saa täydennystä ihan uusilla jakku- ja trenssimalleilla sekä klassisena mustana että Woods-kuosina. Hanna-Riikka Heikkilän graafinen siveltimellä maalatussa Woods-kuosissa puutukit toistuvat harvakseltaan kankaan pinnassa korostaen metsän rauhallisuutta ja hiljaisuutta. Naisten hyvin istuva jakku on ryhdikäs, mutta mukavasti joustava. Naisten klassinen trenssissä on paljon näyttäviä yksityiskohtia ja se on valmistettu luomupuuvillaelastaanista. 

 


Papun tunnetut Ponte Jerseyt sekä neuletuotteet tulevat raikkaassa sinisen väreissä. Wool jacket -villakangastakki tulee syötävän herkullisessa pinkin sävyssä. Myös pellavia tulee ihanassa pinkissä ja mustassa värissä.

GLOW-malliston lanseerataan torstaina 8.2.2024!

PAPU DESIGN | For Lasting Happiness


Vanhempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista