Annmari Tikkanen nimitetty Papu Design Oy:n myynti-ja markkinointikoordinaattoriksi

Annmari Tikkanen on nimitetty Papu Design Oy:nmyynti-ja markkinointikoordinaattoriksi 1.3.202alkaen. 

Annmari Tikkanen

Annmari Tikkanen on nimitetty Papu Design Oy:n myynti- ja markkinointikoordinaattoriksi 1.3.2023 alkaen. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman-/vanhempainvapaan sijaisuus. Annmari aloitti työskentelyn Papun Esplanadin lippulaivamyymälässä jo vuonna 2019, ja omaa siten ainutlaatuista kokemusta Papun kuluttajarajapinnassa toimimisesta.

Markkinointikoordinaattorin tehtävänä on koordinoida, suunnitella ja toteuttaa digitaalista viestintää ja graafisia sisältöjä. Työnkuvaan kuuluvat sosiaalisen median sisällön kehittäminen, päivittäminen ja seuranta sekä digikampanjat. Tehtävänkuvaan kuuluvat lisäksi sähköpostimarkkinointi ja markkinointiautomaatiot sekä myymälöiden markkinointi.  

Annmari on käynyt graafisen suunnittelun koulutuksen, joten graafiseen suunnitteluun on helppo solahtaa mukaan.

”Työnkierto on oiva tapa päästä tekemään ja kokeilemaan työelämässä uutta. Annmarilla on graafisen alan koulutus, ja on hienoa, että Papulla avautui sijaisuuden kautta mahdollisuus tarjota hänelle alan työtä asiakaspalvelutehtävien jälkeen. Annmari on ollut myös mukana koordinoimassa jälleenmyyntiä tänä keväänä. Myynti- ja markkinointitehtäviin hyppääminen on käynyt varsin vaivattomasti”, Papu Design Oy:n toimitusjohtaja Anu Vauhkonen sanoo. 

Lisätiedot:

Papu Design Oy
Anu Vauhkonen
CEO
anu@papudesign.com
+358 40 765 2484

 

Papu-tuotteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme tuotteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain. 

PAPU | For lasting happiness


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista