Haemme sinua täsmällinen HANKINTA- JA TUOTANTOKOORDINAATTORI

avoimet tyopaikat hankintapäällikkö tuotantokoordinaattori uutiset

Avoin työpaikka: hankintakoordinaattori

Papu Design Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistuttava yritys. Tuotteiden ytimessä on laadun ja oivaltavan suomalaisen designin lisäksi vastuullisuus. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli noin 3,5 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää suoraan reilu kymmenkunta henkilöä.

Haemme Helsinkiin sinua täsmällinen ja tuloshakuinen

HANKINTA- JA TUOTANTOKOORDINAATTORI

Vastaat Papun tuotannon suunnittelusta ja koordinoinnista sekä tuotantosuunnitelmien aikataulutuksesta ja toteutumisesta budjetin mukaisesti. Vastuullasi on raaka-aine- sekä valmisvarastoprosessin ohjaaminen. Toimit tuotantolaitosten ensisijaisena yhteyshenkilönä. Kartoitat alihankkijoita, etsit ja kilpailutat tuotantolaitoksia ja ylläpidät toimittajasuhteita. Teet materiaalien hankintasuunnitelmat sekä materiaali- ja ompelutöiden hankintatilaukset. Laadit tuotannon kulu- ja inventaariraportit sekä käsittelet ja ylläpidät materiaali-, tuote- ja toimittajadataa. Tuotteiden laadunvalvonta ja hankintaosaston prosessien kehittäminen ovat osa toimenkuvaasi kuin myös tuotekehitysprojektit, joihin tuot näkemyksesi tuotteiden teknisestä suunnittelusta ja hinnoittelusta. Olet osa suunnittelutiimiä ja raportoit tehtävässäsi toimitusjohtajalle.

Odotamme sinulta hankinta- ja ostotoiminnan kokemusta ja hankintaprosessin kokonaisvaltaista ymmärrystä. Olet tottunut käyttämään toiminnanohjausjärjestelmää ja osaat laatia vaativampiakin Excel-taulukoita.  Dafon ja tekstiilialan tuntemus ovat plussaa. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Olet toimintatyyliltäsi järjestelmällinen ja analyyttinen ja sinulla on hyvät organisointi- sekä kommunikointikyvyt. Meillä pärjäät vastuullisella, ratkaisuhakuisella ja yrittäjämäisellä otteella.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtävän kansainvälistyvässä ja vastuullisessa yrityksessä. Tehtävä on keskeinen yrityksen kannattavan kansainvälisen kasvun näkökulmasta.

Tehtävä on vuoden määräaikaisuus. Työskentelemme hybridimallilla, mutta toimipisteesi on Helsingin keskustassa.

Jos koet, että tarjoamamme työ on juuri sinua varten, niin anna meidän kuulla sinusta! Kerro miksi juuri sinä sopisit Papulle.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:llä:
Janita Taipalus puh. 045 631 1316
Pia Paavilainen puh. 050 305 9217.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 16.5.2023 osoitteessa https://www.hrsadvisors.fi/avoimet-tyopaikat/

Lue meistä lisää osoitteessa https://papudesign.fi/

JÄTÄ HAKEMUKSESI TÄSTÄ


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista