AW20 – ARTIST

aw20 new arrivals papustories

AW20-mallistomme kertoo taiteilijasta, joka nauttii taiteen tekemisestä, erilaisista materiaaleista ja tekniikoista: maalaamisesta, kuvanveistosta, piirtämisestä, väreistä ja sommitelmista. Käsillä tekemisen ilo johtaa hämmästelyihin, uusiin oivalluksiin, ja ennen kaikkea: voimakkaaseen läsnäoloon taiteen parissa. Taiteen tekijä voi olla kuka tahansa!

Lapsilla on erityinen taito olla avoimina taiteen äärellä ja antaa materiaalin viedä tekemistä eteenpäin ilman rajoitteita. Lapset ovat mestareita näkemään uudenlaisia merkityksiä ja maailmoita taiteen äärellä. Entä miten me aikuiset voisimme suhtautua taiteeseen? Suhtaudummeko taiteen edessä kriittisesti teoksen tekniikkaan, sisältöön ja taiteen muotoon vai annammeko tilaa hämmästelylle, uuden löytämiselle ja avoimille kysymyksille? Artist-mallistomme rohkaisee kaikkia meitä suhtautumaan avoimin mielin taiteeseen ja sen eri ilmenemismuotoihin. Mallistostamme löytyy uusia malleja naisten mekoista, lasten housuista ja mekoista, sekä erilaisista asusteista ja paljon muuta uutta. Tuotteet on suunniteltu rakkaudella Suomessa ja valmistettu huolella EU:n alueella vastuullisista ja laadukkaista materiaaleista.

AW20 mallistossamme on käytetty erilaisia materiaaleja ja tekniikoita printtien teossa. Expression-kuosi on maalattu akryyliväreillä ja se soi värien sinfoniaa, maalaamisen onnea ja ilmaisuvoimaa. Siveltimen vedot ovat jääneet vapaasti, rosoisina ja eläväisinä osaksi kuosin pintaa. Kuosissa toistuu malliston värit ja sitä on helppo yhdistellä yksiväristen tuotteiden kanssa. Expression-kuosi toistuu mallistossa sekä jerseyssä, lyocellissa että canvas-laukuissa! Mallistosta löytyy luomupuuvillaneuloksesta valmistettuja suosikkituotteita Expression-kuosista sekä naisille, että lapsille. Kuosista löytyy myös lyocellista valmistettuja tuotteita naisille ja tuttujen lyocell-tuotteiden rinnalle on tullut myös uusi malli, Volume-mekko, jossa näyttävän printin lisäksi runsautta löytyy myös hihoista ja helmasta. Näyttävä mekko saattaa olla hitti jopa minimalistien keskuudessa!

Ajaton GRAIN-kuosi on musteella ja siveltimellä tehty monochrome-kuosi, jonka pohjaväri on hienostunut vaaleanharmaa. Sitä onkin helppo yhdistellä mallistomme eri kuoseihin – se antaa veikeän, mutta tyylikkään lisän asukokonaisuuteen. Muutamissa college-tuotteissa on tiikerimäinen Streak-effect college, jossa lämpimän ruskealle pohjalle on neulottu mustia maalauksellisia, tiikerimäisiä raitoja. Tiikeristä tehdyn PORTRAIT-etupainatuksen löydät kahdesta paidasta.

Katso kaikki malliston tuotteet tästä.

Toivottavasti inspiroimme sinua tällä mallistolla, ehkä löydät myös uusia Papu lemppareita siitä. Luodaan lisää uutta taidetta yhdessä! 

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista