Karoliina Kujala on nimitetty kotimaisen Papu Design Oy:n verkkokauppa-asiantuntijaksi.

Karoliina Kujala on nimitetty kotimaisen Papu Design Oy:n verkkokauppa-asiantuntijaksi 1.6.2023 alkaen.

Karoliina

Karoliina siirtyy Papulle Pure Waste Textiles Oy:n markkinointitiimistä e-commerce koordinaattorin tehtävästä. Hän on ollut kehittämässä Purewaste.com ja Costo.fi -verkkokauppoja vuodesta 2020. Kokemusta on verkkokaupan kehittämisen lisäksi kertynyt myös Costo x Pure Waste Concept Storen esihenkilön tehtävästä, asiakaspalvelutyöstä, markkinoinnista, kampanjasuunnittelusta sekä projektijohtajan tehtävistä.

Pure Wastella Karoliina on mm. vetänyt projektipäällikkönä costo.fi:n verkkokauppaprojektia ja kehittänyt Coston ja Pure Wasten verkkokauppoja. Työhön on kuulunut sivustojen päivittämistä ja hallintaa, verkkokauppamyyntien, kampanjoiden ja markkinoinnin suunnittelua, koordinointia ja analysointia. Karoliinalla on teknistä kokemusta verkkokauppa-alustoista, mutta hän on myös visuaalinen ja sujuva kynänkäyttäjä. Kansainvälistä kokemusta on kertynyt mm. opiskelijavaihdosta Budapestistä. Muotoilijan tutkinnon hän suoritti Turku University of Applied Sciences -ohjelmassa vuonna 2016.

Papun verkkokauppa-asiantuntijana Karoliina vastaa verkkokaupan myynnistä ja sen edellyttämistä toimenpiteistä. Työnkuvaan kuuluu mainonnan suunnittelu ja toteuttaminen, verkkokauppojen optimointi ja datan hyödyntäminen myynnin kasvattamiseksi sekä asiakaskokemuksen parantaminen. Tehtävässään hän tekee tiivistä yhteistyötä osaavan markkinointitiimin kanssa.

Vapaa-ajallaan Karoliina harrastaa valokuvaamista, matkustelua, uintia ja kulttuuria. ”Olen tunnollinen työntekijä. Teen töitä yrittäjämäisesti. Minua motivoi kehittäminen ja mukavat työkaverit sekä yhdessä tekeminen. Papussa minua inspiroi värikkyys, iloisuus ja vastuullisuus. Olemme mielestäni täydellinen brand match. Olen tosi innoissani, kun pääsen kehittämään Papun e-commerce palveluja”, Karoliina sanoo.

Tehtävässään Karoliina raportoi yhtiön toimitusjohtajalle. ”Otamme Karoliinan innolla mukaan kehittämään ja rakentamaan Papun e-commerce palveluja ja digitaalista markkinointia. On hienoa, että hänellä on kokemusta vastaavista tehtävistä ja että hänellä on ymmärrys vastuullisesta tekstiilialasta”, Papu Design Oy:n toimitusjohtaja Anu Vauhkonen sanoo.

Tehtävä on määräaikainen äitiysloman-/vanhempainvapaan sijaisuus.

Lisätiedot:

Papu Design Oy
Anu Vauhkonen
CEO
anu@papudesign.com
+358 40 765 2484

 

Papu-tuotteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme tuotteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain. 

PAPU | For lasting happiness


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista