Haemme Helsinkiin sinua tuloshakuinen ja kaupallisesti ajatteleva verkkokauppa-asiantuntija

Verkkokauppa-asiantuntija

Papu Design Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen lasten- ja naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistuttava yritys. Tuotteiden ytimessä on laadun ja oivaltavan suomalaisen designin lisäksi vastuullisuus. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli noin 3,5 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää suoraan reilu kymmenkunta henkilöä.

Haemme Helsinkiin sinua tuloshakuinen ja kaupallisesti ajatteleva verkkokauppa-asiantuntija

Vastaat Papun verkkokaupan myynnistä ja sen edellyttämistä toimenpiteistä. Hallitset maksetun mainonnan työkalut mainoksien toteutuksesta optimointiin ja osaat hyödyntää dataa myynnin kasvattamiseksi. Huolehdit siitä, että verkkokauppamme on helppokäyttöinen ja asiakaskokemus erinomainen. Verkkokaupan myynnin lisäämisessä teet tiivistä yhteistyötä dynaamisen ja osaavan markkinointitiimimme kanssa. Vaikka verkkokauppa on ensisijainen vastuualueesi, osallistut tarvittaessa myös muuhun digitaalisten kanavien sisällön tuottamiseen ja kehittämiseen.

Odotamme sinulta kokemusta verkkokauppamyynnistä ja sen kehittämisestä sekä kykyä hyödyntää analytiikkatyökaluja. Muiden digitaalisten kanavien ja niiden tarjoamien mahdollisuuksien osaaminen on eduksesi. Shopify Plus verkkokauppa-alustan tuntemus on plussaa. Toivomme sinulta kokemusta brändien parissa työskentelystä ja esimerkiksi media- ja/tai markkinointialan koulutusta. Tehtävässä tarvitset sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa. Muu kielitaito on eduksesi. Meillä pärjäät vastuullisella, ratkaisuhakuisella ja yrittäjämäisellä otteella.

Tehtävä on vuoden määräaikaisuus. Työskentelemme hybridimallilla, mutta toimipisteesi on Helsingissä kuten myös muun myynti- ja markkinointiorganisaatiomme.

Jos koet, että tarjoamamme työ on juuri sinua varten, niin anna meidän kuulla sinusta! Kerro miksi juuri sinä sopisit Papulle.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Janita Taipalus, puh. 045 631 1316 tai Pia Paavilainen, puh. 050 305 9217. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 6.4.2023 osoitteessa https://www.hrsadvisors.fi/avoimet-tyopaikat/ 


HAE TÄSTÄ

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista