Papu luopuu omasta lastenvaatemallistostaan ja keskittyy jatkossa naistenvaatemalliston kehittämiseen

Vastuullisesti valmistettujen ja laadukkaiden naisten- ja lastenvaatteiden valmistajana tunnettu pirkanmaalainen Papu Design Oy on tehnyt päätöksen keskittyä jatkossa naistenvaatemallistonsa kehittämiseen. Lastenvaatteita suunnitellaan ja tuotetaan jatkossa uniikkeina mallistoina suoraan isoille jälleenmyyjille.

Papu luopuu omasta lastenvaatemallistostaan ja keskittyy jatkossa naistenvaatemalliston kehittämiseen

Päätös keskittyä naisten mallistoon tarkoittaa, että Papu luopuu oman lastenvaatemallistonsa kehittämisestä, josta yhtiön tarina kymmenisen vuotta sitten alkoi. Päätökseen ovat vaikuttaneet lastenvaatteiden kysynnän heikentyminen, ja naisten tuotteita heikompi kannattavuus. Vastaavasti Papun naisten tuotteiden liikevaihto on kasvanut muutamassa vuodessa voimakkaasti, ja on nyt noin 85% yhtiön liikevaihdosta.

”Naisten tuotteiden kysyntä on kasvanut myös vaikeina koronavuosina. Siten on varsin luonnollista, että keskitämme osaamisemme ja resurssimme jatkossa naistenmallistomme kehittämiseen ja kansainvälistämiseen. Samalla on luontevaa luopua hiipuvasta lastenvaateliiketoiminnasta”, yhtiön toimitusjohtaja Anu Vauhkonen sanoo.

Jatkossakin yhtiöllä on tarkoitus tuottaa lastenvaatteita yhteistyössä vahvojen jakelijoiden kanssa. Yhtiö on tehnyt yhteistyötä mm. keskusliikkeiden kanssa, ja tuottanut uniikkia lastenvaatemallistoa ketjuvalikoimaan laadusta ja vastuullisuusideologiastaan tinkimättä. Omaa lastenvaatemallistoa ei kuitenkaan enää jatkossa ylläpidetä, ja yhtiö on aloittanut varaston tyhjennysmyynnin.

 Papu luopuu omasta lastenvaatemallistostaan ja keskittyy jatkossa naistenvaatemalliston kehittämiseen

Papu Designin tuotteiden ytimessä on vastuullisuuden lisäksi kestävä onni ja erottuvat, maalaukselliset kuosit. Kevään 2023 mallistosta tekee mielenkiintoisen sen värikäs maalauksellisuus sekä uudet yhteistyökuviot. Syksyllä aloitettu menestyksekäs yhteistyö Muumien kanssa saa jatkoa. Lisäksi lasten kuvakirjoista tunnettu, visuaalinen tarinankertoja, Réka Király, on ensimmäisenä yhtiön ulkopuolisena suunnittelijana maalannut Papulle upean uniikin kuosin.

”Päätös lastenvaatteesta luopumisesta on Papun historiaa ajatellen haikea, mutta toisaalta tässä tilanteessa juuri oikea. Panostamalla ja keskittymällä naisten vaatemallistoomme voimme varmistaa, että Papu brändi elää, kehittyy ja pysyy kiinnostavana kansainvälisillä markkinoilla myös seuraavat kymmenen vuotta ja siitäkin eteenpäin”, yhtiön perustaja Anna Kurkela sanoo. 

Kaikki lasten tuotteet nyt jopa -60 % – tutustu valikoimaan!

 

Lisätiedot:
Papu Design Oy
Anu Vauhkonen
CEO
anu@papudesign.com
+358 40 765 2484

Papu-tuotteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme tuotteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain. 

PAPU | For lasting happiness


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista