Liisa Kettinen nimitetty Papu Design Oy:n myyntipäälliköksi

Liisa Kettinen on nimitetty kotimaisen Papu Design Oy:n jälleenmyynnistä vastaavaksi myyntipäälliköksi 27.4.2023 alkaen. Hänen vastuulleen kuuluu sekä kotimaan että viennin jälleenmyynti. Papu Design on naistenvaatteita suunnitteleva, valmistuttava ja myyvä yritys, jonka liikevaihto vuonna 2022 oli noin 3,5 Me.

Liisa Kettinen nimitetty Papu Design Oy:n myyntipäälliköksi

Liisalla on yli 20 vuoden kokemus myyntityöstä, joista viimeiset 15 vuotta myyntipäällikön tehtävistä. Papulle Liisa siirtyy Globe Hope Oy:ltä, jossa hän on vastannut kiertotalous- ja vastuullisuusyhteistyön sekä B2B-asiakkuuksien myynnin kehittämisestä.

Ennen Globe Hopea Liisa toimi usean vuoden ajan Kalevala Koru Oy:n tukku- ja yritysmyynnistä vastaavana myyntipäällikkönä. Kansainvälistä kokemusta Liisalle on kertynyt mm. Saksasta, jossa hän on ollut perustamassa Kalevala Korun toimintaa.

”Otamme Liisan innolla mukaan kehittämään ja rakentamaan Papun jälleenmyyntiä. Hänellä on vankka kokemus isompien asiakkuuksien hoitamisesta ja kehittämisestä. Tavoitteenamme on tulevaisuudessa erityisesti kasvaa kansainvälisesti, mutta myös kotimaassa meillä on vielä paljon tehtävää”, Papu Design Oy:n toimitusjohtaja Anu Vauhkonen sanoo.

”On hienoa hypätä mukaan yritykseen, jonka ytimessä on laatu, oivaltava suomalainen design ja vastuullisuus. Papu Design on jo nyt suunnannäyttäjä kotimaassa. Yhdessä sen vieminen Pohjoismaiden (tai jopa maailman) inspiroivimmaksi naisten lifestyle-brändiksi on upea haaste ja valtava mahdollisuus”, Liisa Kettinen sanoo.

 

Lisätiedot:

Papu Design Oy
Anu Vauhkonen
CEO
anu@papudesign.com
+358 40 765 2484

 

Papu-tuotteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme tuotteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain. 

PAPU | For lasting happiness


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista