Milla Jokinen on nimitetty Papun hankinta- ja tuotekoordinaattoriksi

hankintapäällikkö nimitys tuotantokoordinaattori

millajokinen

Milla Jokinen on nimitetty kotimaisen Papu Design Oy:n hankinta- ja tuotekoordinaattoriksi 7.8.2023 alkaen. Tehtävä on määräaikainen äitiysloman-/vanhempainvapaan sijaisuus.

Milla siirtyy Papulle Pure Waste Textiles Oy:n tuotantopäällikön tehtävästä. Hän on ollut kehittämässä Pure Wasten tuotantoa vuodesta 2016. Kokemusta on hankinta- ja logistiikkavastaavan tehtävien lisäksi karttunut myymälätyöskentelystä useilta brändeiltä sekä harjoittelun muodossa Samujilla.

Pure Wastella Milla on vastannut itsenäisesti yhtiön tuotantoketjun ja logistiikan johtamisesta. Yhtiön tuotanto on ollut Intiassa. Koulutukseltaan Milla on tekstiili- ja vaatetustekniikan insinööri.

Papulla Milla vastaa tuotannon suunnittelusta ja koordinoinnista sekä tuotantosuunnitelmien toteutumisesta budjetin mukaisesti ja on tuotantolaitosten ensisijainen yhteyshenkilö. Työhön kuuluu raaka-aine- sekä valmisvarastoprosessin ohjaaminen. Työ sisältää alihankkijoiden kartoittamista ja toimittajasuhteiden ylläpitoa. Tuotantokoordinaattorina hän tekee materiaalien hankintasuunnitelmat sekä materiaali- sekä ompelutöiden hankintatilaukset. Milla vastaa myös tuotantosuunnitelmien aikataulutuksesta ja toteutuksesta.

Työnkuvaan kuuluu jatkuva tuotannon kulu- ja inventaariraportointi sekä tuotantolaitosten etsiminen ja kilpailutus. Tuotantotilaukset, päivitykset sekä raportointi sekä materiaali-, tuote- ja toimittajadatan ylläpito kuuluvat arkipäivän rutiineihin. Tuotteiden laadunvalvonta ja hankintaosaston prosessien kehittäminen ovat osa toimenkuvaa. Olennainen osa työnkuvaa on tuotekehitysprojektit, joihin hankintapäällikkö tuo näkemyksensä tuotteiden teknisestä suunnittelusta ja hinnoittelusta. Milla on osa suunnittelutiimiä ja raportoi tehtävässä toimitusjohtajalle.

Vapaa-ajallaan Milla harrastaa kiipeilyä, uintia, saunomista ja koiran kanssa touhuamista, mikä pitää hänet aktiivisena.

”Olen sitoutunut työntekijä, joka tarttuu toimeen innostuneesti. Teen töitä tavoitteellisesti ja tarkasti. Minua motivoi työssä erityisesti mahdollisuus oppia jatkuvasti uutta ja kehittyä ammatillisesti. Papussa minua inspiroi vastuullisuus, nousujohteinen suunta ja brändin iloisuus. Olen tosi innoissani, kun pääsen kehittämään Papun tuotantoa”, Milla sanoo.

Tehtävässään Milla raportoi yhtiön toimitusjohtajalle.

”Otamme Millan ilolla mukaan kehittämään ja rakentamaan Papun hankintaa. On hienoa, että hänellä on runsaasti kokemusta vastaavista tehtävistä ja että hänellä on ymmärrys vastuullisesta tekstiilialasta”, Papu Design Oy:n toimitusjohtaja Anu Vauhkonen sanoo.

Lisätietoja antaa:
toimitusjohtaja
Anu Vauhkonen
+358 40 765 2484
www.papudesign.fi

 

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista