Papun inspiroiva AW23-mallisto Proposals julkaistaan 4.9.2023

AW23 new arrivals PROPOSALS

  

PROPOSALS  
syys/talvi 2023 

 Papun AW23 Proposals -mallisto kutsuu nauttimaan elämän kauneudesta.

Syysmallisto on Proposals-nimenkin mukaisesti ehdotelma tuotteista, joiden toivotaan muodostuvan vaatekaapin kulmakiviksi, luotettaviksi ja inspiroiviksi kumppaneiksi. Se on suunniteltu rakkaudella Suomessa ja valmistettu huolella Euroopassa. Papu-tuotteet valmistetaan korkealuokkaisista, laadukkaista ja vastuullisista materiaaleista. Kaikista vastuullisin tuote on pitkäikäinen ja laadukas tuote. AW23-mallisto on täynnä lämpimiä, syviä ja mausteisia sävyjä, mutta myös ripaus voimakasta vihreää ja pinkkiä. Kokoelmasta löytyy pehmeitä materiaaleja ja ennen kaikkea tyyliä, joka kestää pitkään. 

 

 

 

AW23-malliston kuosit 

Wild Garden -kuosi nähdään nyt tummana versiona. Wild Garden -kuosi on kuvittaja Reka Kiralyn suunnittelema. Tummansininen pohja antaa hehkun kullan ja korallin värisille kasveille. Wild Garden -kuosi kertoo salaisesta mielikuvituskasvien puutarhasta. Salainen puutarha on paikka, jossa hyvyys on voimauttavaa ja jossa menneisyyden hetket, nykyisyys ja tulevaisuus kietoutuvat toisiinsa sekä kasvavat yhtä matkaa.  

 

Sense-kuosista mallistoon tulee kolme eri väriversiota: neuletuotteissa viileä vihreä-hiekka ja oranssi-vaaleanpunainen sekä lyocell-tuotteissa raikas punainen-vaaleanpunainen.  Kuosin muodot kulkevat eri tavoin eri vaatteissa ison skaalansa ansiosta. Sense-kuosissa on modernia ajattomuutta sekä klassisuutta.

 

 

Papun yhteistyö Moomin Charactersin kanssa jatkuu, sillä Papun AW23-malliston ohella julkaistaan upea ja uniikki MoominXPapu Autumn Garden -kuosi. Kuosi on muokattu Tove Janssonin Näkymätön lapsi ja muita kertomuksia -kirjan kuvituksesta. Mustavalkoinen Autumn Garden -kuosi on klassisen harmoninen ja sitä on helppo yhdistellä muiden tuotteiden kanssa. Papu on aina ihaillut paitsi Tove Janssonin omaleimaisia kuvituksia, myös hänen tarinoitaan, joista löytyy vahva arvot: rohkeus, tasa-arvoisuus ja edelläkävijyys. 

   

 

 

AW23-malliston tuotteet 

Pleated dress -mekosta tulee uusi polvipituinen Pleated Mini Dress -versio. Suosittujen elastisten mekkojen kokelmaan on tullut myös uutuus, slim fit Pliant Dress -mekko, jossa on hihat ja vartaloa myötäilevä yläosa. Helma on polvipituinen ja kevyesti a-linjainen. Niskan takana on yksityiskohtana napitushalkio, joka keventää ilmettä. Paksusta canvas-laadusta on valmistettu aiemmissa mallistoissa mukana olleen meikkipussin lisäksi isompi versio, johon mahtuu mukaan myös hiustenkuivaaja ja shampoot. 

 

Papu panostaa yhä enemmän materiaaleihin ja uusina materiaaleina syksyn mallistossa nähdään uusi vastuullinen babycord-vakosametti sekä pehmeä baby alpakka -villa. Uniikki tarkoin valittu vastuullinen vakosametti on tuotettu vain Papua varten. Se tuo malliston materiaaleihin rouheutta ja struktuuria. Baby Alpakka -villasekoitelangasta valmistetut tuotteet kuten Sense-neulepaita ovat pehmeän pörröisiä syksyyn. Rakastettu cashmere -tuotevalikoima jatkaa mallistossa ja uutena lisäyksenä tulee clay-väri. Ponte Jersey-tuotteet on saatavilla uudessa kirkkaan vihreässä värissä.

 

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista