Mitä joululahjaksi lapselle?

joulu lahjavinkit

Lasten lahjasuosikit Papulta

 

Etsitkö laadukasta, kestävää ja vastuullista joululahjaa lapselle? Keräsimme alle Papun joululahjavinkkejä lapsille, sekä koko-opastusta helpottamaan päätöksentekoa.

1.-18.12.2020 välisellä ajalla tehdyillä tilauksilla palautusaika on poikkeuksellisesti voimassa 6.1.2021 asti. 18.12. klo 12.00 mennessä tehdyt tilaukset ehtivät jouluksi perille Suomessa.


JOULULAHJAT VAUVALLE


Kuvat: @marirelander

Balaclava-pipo on valloittavan söpö ja lämmin kypärämyssy pienille lapsille! Saatavilla kolmessa eri värissä: ruskea, vaaleanpunainen tai sininen.

 • Koot BABY 0-1 vuotta (päänympärys 45/47cm), TODDLER 1-2v (48/50cm), CHILD 2-5 vuotta (51/53cm)
 • Resori kaulalla pitää pipon hyvin paikallaan.
 • Pipo on valmistettu lämpimästä ja pehmoisesta merinovillasta.

 

Body Stripe- tai Expression-kuosilla on käytännöllinen lahja vauvalle. Papun bodyjen koot ovat pitkäkestoisia yhdistelmäkokoja, joissa mitoitus vastaa yhdistelmäkoon suurempaa kokoa. Käännettävät hihansuut ja tuplanepparit pidentävät tuotteen käyttöaikaa yhdellä lapsella. 

 • Koot 50/56cm (0-3 kuukautta), 62/68cm (3-6 kuukautta), 74/80cm (6-12 kuukautta), 86/92cm (1-2 vuotta)
 • Luomupuuvillasta valmistettu neulos tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Suurin osa tuotteistamme valmistetaankin luomupuuvillasta. Tämän luonnomukaisen kuidun kasvattaminen vaatii normaalia puuvillaa vähemmän vettä, eikä sen kasvattamisessa käytetä kemikaaleja. Näin ollen luomupuuvilla saastuttaa vähemmän ilmaa ja maaperää. Lisäämme luomupuuvillaneulokseemme 5% elastaania tuomaan käyttömukavuutta ja pehmeyttä tuotteisiin.

 

Papu Patch-leggingsit lapsille

Patch-leggingsit ovat ihana ja tunnistettava Papu-tuote joululahjaksi! Polvipaikoista on muodostunut Papu Klassikko ja polvipaikkaleggingsejä tulee joka vuosi uusissa väriyhdistelmissä. Kuvassa musta-vihreät, ruskea-mustat, vaaleanpuna-mustat ja viininpunaiset leggingsit mustilla polvipaikoilla. Kaksivärisiä leggingsejä on hauska yhdistellä erilaisiin asuihin! Tuotteen koot ovat pitkäkestoisia yhdistelmäkokoja ja mitoitus vastaa yhdistelmäkoon suurempaa kokoa. Käännettävät lahkeet ja kaksoiskoko pidentävät tuotteen käyttöaikaa yhdellä lapsella.

 • Koot 62/68cm (3-6 kuukautta), 74/80cm (6-12 kuukautta), 86/92cm (1-2 vuotta), 98/104 (3-4 vuotta), 110/116 (5-6 vuotta), 122/128 (7-8 vuotta), 134/140 (9-11 vuotta), 146/152 (12-14 vuotta)
 • Luomupuuvillasta valmistettu neulos tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Suurin osa tuotteistamme valmistetaankin luomupuuvillasta. Tämän luonnomukaisen kuidun kasvattaminen vaatii normaalia puuvillaa vähemmän vettä, eikä sen kasvattamisessa käytetä kemikaaleja. Näin ollen luomupuuvilla saastuttaa vähemmän ilmaa ja maaperää. Lisäämme luomupuuvillaneulokseemme 5% elastaania tuomaan käyttömukavuutta ja pehmeyttä tuotteisiin.JOULULAHJAT LAPSELLE

Lasten vaatteissamme käytämme yhdistelmäkokoja ja mitoitus vastaa yhdistelmäkoon suurempaa kokoa. Kaksoiskoko pidentää tuotteen käyttöaikaa yhdellä lapsella. Kaikissa Fold-paidoissa, Fold-leggingseissä ja Patch-leggingseissä on esimerkiksi käännettävät hihan- tai lahkeensuut, jolloin tuotteen käyttöaika yhdellä lapsella kasvaa pidemmäksi, kun tuotteen pituutta voi hieman säätää.

 

Lasten yökkärit ovat ihana joululahjojen klassikko! Raidallinen pyjama on ajaton ja se sopii moneen tyyliin. Mellow-asu sisältää paidan ja leggingsit ja se on unisex-mallia. Pitkähihainen, a-linjainen Mellow-mekko on polvipituinen. Nämä kotoisat tuotteet ilahduttavat niin arkena kuin vapaallakin ja yöpaidat sopivat hienosti lahjaksi pukinkonttiin!

 • Valmistettu 100% luomupuuvillasta
 • Koot 74/80cm (6-12 kuukautta), 86/92cm (1-2 vuotta), 98/104cm (3-4 vuotta), 110/116cm (5-6 vuotta), 122/128cm (7-8 vuotta), 134/140cm (9-11 vuotta)
 • Mekkoa on saatavilla myös naisille!

 

Vastuulliset joululahjat lapselle

Kauniit tuotteet Deep Red -värissä sopivat myös jouluaaton juhla-asuksi!

Lasten Fold-paidassa on hauska Sculptures-kuosi, joka on saanut inspiraationsa klassisista kipsiveistoksista, joita käytetään malleina kuvataidetunneilla. Kaikissa Fold-paidoissa on käännettävät hihansuut, jolloin tuotteen käyttöaika yhdellä lapsella kasvaa pidemmäksi. 

Punainen Wave-mekko on hieman a-linjainen, pitkähihainen mekko, jossa on kauniina yksityiskohtana frilla miehustalla. 

Fold- ja Patch Baggy -housuissa on myös käännettävät lahkeensuut, joilla housuja saa käärittyä tarvittaessa hieman lyhyemmiksi, kunnes pidempi koko on tarpeen. 

 • Koot 62/68cm (3-6 kuukautta), 74/80cm (6-12 kuukautta), 86/92cm (1-2 vuotta), 98/104 (3-4 vuotta), 110/116 (5-6 vuotta), 122/128 (7-8 vuotta), 134/140 (9-11 vuotta), 146/152 (12-14 vuotta)
 • Luomupuuvillasta valmistettu neulos tuntuu pehmeältä ja joustavalta. Suurin osa tuotteistamme valmistetaankin luomupuuvillasta. Tämän luonnomukaisen kuidun kasvattaminen vaatii normaalia puuvillaa vähemmän vettä, eikä sen kasvattamisessa käytetä kemikaaleja. Näin ollen luomupuuvilla saastuttaa vähemmän ilmaa ja maaperää. Lisäämme luomupuuvillaneulokseemme 5% elastaania tuomaan käyttömukavuutta ja pehmeyttä tuotteisiin.

 

Jos olet etsimässä jotain pientä lahjaa tai tuotetta, mikä täydentäisi asua täydellisesti kannattaa kurkata kaikki lasten asusteet. Asustevalikoimastamme löydät sukat, pipot, huivit, baskerit ja laukut sekä muita ihania asusteita.
Kuvasta löytyvä Expression-kuosinen lippis ja rusettipipo ovat ihania lahjoja tulevaa kevättä varten. Lasten sukat ja sukkahousut on valmistettu luomupuuvillasta ja niille on aina käyttöä, joten ne ovat helppo valinta myös lahjaksi. Mini Tote -laukku on sopivan kokoinen vaikkapa kerholaukuksi lapselle.
 

***

Joululahjat myös Papu Storelta sekä POP UP -myymälöistämme Tampereelta, Oulusta ja Vantaalta. Tarkemmat yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät täältä. Myymälöistä saat henkilökohtaista palvelua ja lisää joululahjavinkkejä.


Papu Storelta saat lisäksi lahjapaketoinnin paikan päällä. 

PAPU STORE I Pohjoisesplanadi 19, Helsinki 

Avoinna:
Arkisin klo 10-18
Lauantaisin klo 11-17
Sunnuntaisin klo 12-16 (vain 29.11., 13.12. & 20.12.)

***

Papu-vaatteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme vaatteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.

PAPU - For lasting happiness


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista