SS21 – Secret Worlds

new arrivals papustories SS21

papu_ss21_secret_worlds

Haluatko kuulla suuren salaisuuden?

Olethan aivan hiljaa, niin kuiskaan sen sinulle. On olemassa toinen maailma, salainen maailma. Se on kaunis ja onnellinen paikka, täynnä sateenkaaren värejä ja mielenkiintoisia asukkaita. Ja mikä parasta, siellä kaikki toiveesi käyvät toteen. Mistäkö minä tiedän? Olen käynyt siellä!

Ehkäpä pohdit, kuinka sinne pääsee. Saatat löytää sen peilin toiselta puolen, sukeltamalla meren pohjaan tai seuraamalla loikkivaa pupua. Ehkä sinun täytyy etsiä sateenkaaren pää tai lentää avaruuteen ja etsiä ennennäkemätön planeetta. Tai voi olla, että vesiputouksen alta, salaisesta luolasta löytyy kauan kadoksissa ollut maailma.

Tämän enempää en voi kertoa. Vastaus sinun on löydettävä itse, sillä se on suuri salaisuus. Kun löydät tämän maailman, lupaathan, ettet kerro kenellekään missä se sijaitsee? Sillä jokaisen on löydettävä oma salainen maailmansa itse. Se on sen salaisuus.

papu_ss21_beyond_knit_dresspapu_ss21_beyond_cardigan

Secret Worlds toivottaa tervetulleeksi salaisiin maailmoihin. Malliston teemassa on mukana ripaus mystiikkaa, arvoituksellisuutta ja yllätyksellisyyttä. Millainen on sinun salainen maailmasi?

Papun SS21 mallisto on tyypilliseen tapaan herkullisen värikäs ja täynnä kiinnostavia kuoseja. Mukana mallistossa on myös yksivärisiä tuotteita ja jo tuttuja klassikoita, jotka helpottavat tuotteiden yhdistelyä ja tekevät mallistokokonaisuudesta harmonisen. Mallisto sisältää tuttuja luomupuuvillaisia trikootuotteita sekä suosittuja neule- ja pellavatuotteita. Pidetty diagonaalinen struktuuriraita esiintyy useammissa tuotteissa sekä lapsilla että naisilla.

Secret Worlds -mallisto saatavilla verkkokaupasta, Papu Storelta ja jälleenmyyjiltä kevään 2021 aikana!

papu_ss21_lastenvaatteet_secretworlds

Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista