Papu Design avaa liikkeen Zsar Outlet Villageen

Kotimainen naisten ja vasten vaateliike Papu Design avaa ensimmäisen kivijalkaliikkeensä Helsingin ulkopuolella.

Papu Design avaa liikkeen Zsar Outlet Villageen

Kotimainen naisten ja lasten vaatemerkki Papu Design avaa liikkeen Zsar Outlet Village -outlet-kylässä Vaalimaalla perjantaina 18.2. Zsarin liike on Papun ensimmäinen oma kivijalkamyymälä Helsingin ulkopuolella.

Vuonna 2012 perustettu Papu tunnetaan erityisesti vastuullisesti valmistetuista vaatteistaan ja asusteistaan. Papun tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan EU:n alueella. Suurin osa mallistosta on valmistettu luomupuuvillasta, merinovillasta, pellavasta ja kierrätyskuiduista. Papun valikoimiin kuuluu muun muassa mekkoja, housuja, neuleita, huppareita, paitoja, leggingsejä ja asusteita, joista osa on jo saavuttanut klassikon maineen. Papu tunnetaan muun muassa omaleimaisista käsin piirretyistä kuoseista sekä villeistä, mutta samalla harmonisista väriyhdistelmistä.

”Papulle liike Helsingin ulkopuolella Zsarissa on jännittävä aluevaltaus. Papu on aina pyrkinyt erottautumaan muista uniikilla mallistollaan ja vastuullisuudellaan, ja Zsar puolestaan poikkeaa ostoskohteena kaikista muista. Aivan samoin kuin Papulla, myös Zsarilla on erittäin uskollinen asiakaskunta, ja asiakkaat tulevat pitkienkin matkojen päästä laadukkaiden merkkituotteiden, edullisten hintojen ja erinomaiseksi koetun palvelun vuoksi. Uskomme vahvasti, että Papun vastuulliset tuotteet kiinnostavat myös venäläisiä ja muita kansainvälisiä asiakkaita, kunhan rajat jälleen aukeavat ja elämä palaa koronapandemian jälkeen normaaliksi”, kertoo Papun toimitusjohtaja Anu Vauhkonen.

Zsar Outlet Village on Vaalimaalla sijaitseva, vuonna 2018 avattu ostoskylä. Outlet-konseptin pääperiaate on myydä aina tuotteet vähintään 30-70% alennuksella normaalihinnoista. Zsar Outlet Village tarjoaa muodin, kodin ja kosmetiikan huippubrändejä, kuten adidas, Björn Borg, Guess, Lumene, nanso, BOSS, Guess, Lindt, Skechers ja monia muita.

Lisätiedot:
Anu Vauhkonen
Toimitusjohtaja
Papu Design
Puh. 040 765 2484
anu.vauhkonen@papustories.com.

Kaisa Hänninen
Retail Manager
Zsar Outlet Village
puh. 050 300 9953
kaisa.hanninen@zsar.fi 

Papudesign.fi
Zsar.fi


Katso kaikki jälleenmyyjämme.

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista