Papu SS22-mallisto - New Chapter

Papu SS22-mallisto - New Chapter

Papun kevään 2022-mallisto, New Chapter, on saanut inspiraationsa tulevaisuudesta ja uusista aluista. Sen pehmeä värimaailma heijastelee sopusointuista tulevaisuutta, jossa eri sävyt sekoittuvat toisiinsa luoden kiinnostavia uusia merkityksiä ja tunnelmia.


Papun kevään mallistossa on useita uusia, rohkeita ja inspiroivia kuoseja. Ne rakentuvat malliston perusrungon ympärille, jonka muodostavat tutut ja suositut, sesongista toiseen jatkavat klassikkomallit.

Kevätmalliston nimikkokuosi New Chapter on herkkä ja helmeilevä, akvarelliväreillä maalattu kuosi, jossa kirkkaat värit sekoittuvat uudenlaisiksi, määrittelemättömiksi sävyiksi. Malliston toinen akvarelleilla maalattu kuosi on monokromaattinen Illusion. Sen kaarevat muodot ja utuinen pinta muodostavat harmonisen kokonaisuuden. Keväinen ja juhlava, kullanvihreää ja vaaleanpunaista yhdistelevä tusseilla piirretty Crossroads kuvaa puolestaan elämän tienhaaroja. Neulekuosi Beside kuvastaa ystävyyden ja erilaisuuden voimaa.


Lasten mallistosta löytyy uusi printti, Adventurer, joka muistuttaa, miten tärkeää on suhtautua tulevaan seikkailuna. Sulkamainen Grain uudessa, suloisessa musta-vaaleanpunaisessa sävyssä toistuu useissa eri tuotteissa.


Malliston uutuustuotteita ovat merinovilla-cashmeresekoituksesta valmistetut klassiset palmikkoneuleet mustana ja pehmeän luonnonvalkoisessa sävyssä. Neulemalliston uutuuksia ovat myös monikäyttöinen poncho sekä keväiset Fluffy Knit -tuotteet, jotka on valmistettu villan, luomupuuvillan ja polyamidin sekoitteesta. Tuotesarja sisältää pörröisen pehmeitä pipoja, huiveja, neuletakkeja, neulepaitoja sekä suositun Giant Hoodie -mekon neuleversiona. Kevätmallistosta löytyy myös kullanvihreitä ja mustia pellavatuotteita. Sarjan uutuustuote on polvipituinen kaftaani, joka sopii upeasti myös juhlaan.


Papun mustista housuista on tullut erittäin suosittuja. Kevään uutuus mallistossa ovat treggingsit, joissa on housumainen muotokieli. Joustavan materiaalin ansioista ne istuvat hyvin ja ovat yhtä mukavat jalassa kuin leggingsit.Papu-vaatteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme vaatteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinäkin saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.

Tutustu SS22 mallistoomme.


PAPU - For lasting happiness


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista