Papu laajentaa eksklusiivista lastenvaatemallistoaan Prismoissa

Uniikeista kuoseistaan tunnettu design-brändi Papu on lanseerannut uuden eksklusiivisesti Prismoissa saatavilla olevan lastenvaatemalliston. Papun tunnetuista lastenvaatemalleista sekä aikaisempien sesonkien suosikkikuoseista koostuva mallisto on jo toinen mallisto, jonka Papu on suunnitellut Prismojen valikoimiin.

 

Valikoiduissa Prismoissa lanseeratun malliston vaatteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu vastuullisesti samoissa tuotantolaitoksissa Papun päämalliston kanssa. Kaikki tuotteet on valmistettu luomupuuvillasta. Mallisto esittelee neljä käytännöllistä mallia raikkaissa kuoseissa: Basic-legginssit ja -paita, T-mekko ja -toppi. Tuotteissa nähdään tuttuja suosikkikuoseja aikaisemmilta sesongeilta uusissa keväisissä väriyhdistelmissä. Mukana on jo suosikiksi noussut Pop Corn -kuosi sekä leikkisät Best Bunny Ever ja Journey-kuosit.

 papu design prisma lastenvaate mallisto

BBF - Best Bunnies Forever! Leikkisä kuosi esittelee mielikuvitusmaailmassa seikkailevan pupun ja hänen ystävänsä. Mitä mietteliäään näköiset puput tuumivat? Minne heidän seikkailunsa johdattavat? BBF-kuosi on saatavilla raikkaan keltaisessa ja herkullisen vaaleanpunaisessa sävyssä. JOURNEY-kuosi kertoo tarinan polkupyöräseikkailusta ympäri maailman. Minne matkaisit polkupyöräsi selässä? Mitä tahtoisit seikkailuillasi nähdä? Alunperin lyijykynällä piirretty kuosi vie jännittävälle matkalle sinivalkoisen värimaailmansa siivittämänä.

POP CORN -kuosi on vanha suosikki vuosien takaa. Alunperin vuonna 2016 lanseerattu suosikkikuosi juhlistaa kevättä saaden kenet tahansa hyvälle tuulelle. Pop corn -kuosin pohjaväri on heleän vaaleanpunainen.

Papun Prismalle suunnittelema uusi lastenvaatemallisto on nyt myynnissä valikoiduissa Prismoissa ja Prisma.fi -verkkokaupassa. Papun klassikko- ja kausimallistot ovat edelleen saatavilla Papun kivijalka- ja verkkokaupasta sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltä.


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista