Papu Design ja HAPPY SiNKS yhteistyöhön

Papu Design ja HAPPY SiNKS yhteistyöhön

Uniikeista kuoseistaan tunnettu Papu Design Oy ja Magisso Oy:n HAPPY SiNKS -brändi julkaisevat yhteistyönä uuden tiskiliinamalliston. Kompakti mallisto koostuu HAPPY SiNKSin  biohajoavista, mikromuovivapaista sieniliinoista sekä Papu Designin aikaisempien sesonkien suosikkikuoseista.

HAPPY SiNKS & PAPU SWEDISH DISCLOTH COLLABORATION

Joulukuun alussa myyntiin tulevat hauskat, selluloosasta ja puuvillasta tehdyt tiskiliinat on suunniteltu Suomessa ja valmistettu vastuullisesti Ruotsissa.

”PAPU ja HAPPY SiNKS haluavat molemmat kehittää vastuullisia tuotteita ja luoda onnellisuutta ihmisten arkeen. Tuotteiden ytimessä on laatu, suomalainen design ja vastuullisuus. Siksi PAPU oli juuri sopiva kumppani HAPPY SiNKSin biohajoaville sieniliinoille”, Magisson toimitusjohtaja Juhani Sirén toteaa.

Tuotteissa on tuttuja, suosittuja Papun kuoseja aikaisemmilta sesongeilta uusissa värityksissä. Mukana ovat nakkikuosi SAUSAGE, jossa hauskat vaaleanpunaiset nakit yhdistyvät graafisen mustaan pohjaan sekä BEANS, joka nähdään nyt hempeän vaaleanpunaisen, keltaisen ja harmaan sävyisenä. 16 kertaa oman painonsa imevät liinat ovat paitsi käytännöllisiä myös hauskan inspiroivia.

”Halusimme tuoda HAPPY SiNKSin liinoihin Papulle omaleimaista hauskuutta. Lopputuotteisiin valikoitui varmoja, kaupallisia hittikuoseja menneiltä vuosilta, jotka erottuvat luovuudellaan joukosta. Väritykseltään liinat ovat raikkaita, joten ne piristävät monen keittiön ilmettä ”, Papun kuosisuunnittelija Hanna-Riikka Heikkilä sanoo.

Magisso on tehnyt edelläkävijämäistä muotoilua ja on voittanut useita kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Magisson kuten Papunkin ideana on suunnitella inspiroivia, ekologisia ja vastuullisia tuotteita. Molemmille yhtiöille on tärkeää pyrkiä löytämään ekologisesti kestäviä ratkaisuja ja tuotemateriaaleja. Yhteistä on myös se, että molemmat haluavat luoda käytännöllisiä, merkityksellisiä tuotteita, jotka kestävät aikaa.

 

Designer Swedish Discloths eco-friendly collaboration Papu & HAPPY SiNKS

”Yhteisen arvomaailmamme vuoksi yhteistyö Magisson ja Papun välillä tuntui luontevalta. Yhteistyön tavoitteena on kasvattaa molempien brändien tunnettuutta ja saavuttaa yhä laajempi kuluttajakunta. Papulla uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi olemme mielellämme mukana kollaboraatioissa, jossa tuotteet on tehty kestävästi tuotetuista materiaaleista”, Papu Designin toimitusjohtaja Anu Vauhkonen sanoo.

HAPPY SiNKS x Papu -tiskiliinat tulevat myyntiin kauppoihin joulukuun alussa.

Magisso Oy:n kehittämä uusi vastuullinen lifestyle-brändi HAPPY SiNKS on taistellut onnellisemman siivouksen puolesta vuodesta 2020. Tehtävänämme on piristää arkea ja helpottaa kotitöitä luomalla yllättäviä, ekologisia ja merkityksellisiä ratkaisuja tiedostaville ihmisille, joille keittiö on sydämen asia. HAPPY SiNKS -tuotteet ilahduttavat keittiöitä jo 10 maassa.

Papu-vaatteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme vaatteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain. Papu työllistää suoraan noin kymmenkunta henkeä ja sen liikevaihto on noin 3 MEUR.

PAPU
For lasting happiness

Lisätietoja antaa:
Magisso: Juhani Sirén, 050 565 0717,
juhani@magisso.com
Papu: Anu Vauhkonen, 040 765 2484,
anu.vauhkonen@papustories.com


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista