Lanseeraamme uusia upeita Ponte Jersey -tuotteita!

Papu Design Uusia Ponte Jersey tuotteita mustat Midi mekko sekä treggings housut

Suosittu Ponte Jersey -mallistomme saa kaksi uutta lisäystä.

Uusi MIDI-mekko on nyt saatavilla. Tämä upea mekko on täydellinen kaikkiin tilaisuuksiin, virallisesta työtapahtumasta cocktailjuhliin. Midi-mekossa on taskut sivusaumassa, leveä ja matala pystykaulus sekä 7/8 pituiset hihat. Ponte jersey -materiaali on kaksinkertainen, vahva ja tiheä jersey, jolla on erinomainen kyky palautua muotoonsa. Melko raskas ja tukeva materiaali on tyylikäs ja mukavan tuntuinen päällä.

Treggingsit ovat leggingsien ja housujen yhdistelmä. Treggingseissämme yhdistyvät leggingsien äärimmäinen mukavuus ja tiukka istuvuus sekä housujen kätevät taskut ja vyölenkit. Treggingsejämme on saatavilla laaja valikoima kokoja XS:stä XXL:ään. Joustava kuminauha vyötäröllä takaa mukavuuden ja hyvän istuvuuden.

Treggingsimme on valmistettu Ponte jersey -materiaalista joka on kaksinkertainen, vahva ja tiheä jersey, jolla on erinomainen kyky palautua muotoonsa. Melko raskas ja tukeva materiaali on tyylikäs ja mukavan tuntuinen päällä. Nämä housut kestävät ja säilyttävät muotonsa pitkään.

Papu Design Ponte Jersey mustat Hexacon paita ja Wide leg housut

Nykyinen, myös teidän suosikiksi muodostunut, Ponte Jersey -mallistomme sisältää nämä tuotteet: Kauniisti istuva HEXACON-paita, mukavat ja ryhdikkäät WIDE LEG- ja DRESSY-housut sekä veistoksellinen HEXACON-mekko ja veistoksellinen ROUND-takki.


Papun tuotteet on suunniteltu rakkaudella Suomessa ja valmistettu huolella Euroopassa kestävistä materiaaleista.

Kaikki tuotteet ovat saatavilla täältä: PONTE JERSEY COLLECTION


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista