Papu Design Oy:n toimitusjohtaja jättää tehtävänsä

uutiset

Papu Design Oy:n toimitusjohtaja jättää tehtävänsä

Kotimaisen naistenvaatebrändi Papu Design Oy:n toimitusjohtaja Anu Vauhkonen jättää tehtävänsä.

 

Ensimmäinen yhtiön ulkopuolinen toimitusjohtaja Anu Vauhkonen toimi tehtävässään neljä vuotta ja jättää tehtävänsä pienen siirtymäajan jälkeen yhtiön hallituksen puheenjohtaja, Jussi Kurkelalle.

 

Papu Design on viime vuodet pyrkinyt kirkastamaan brändiään, kasvattanut liikevaihtoaan ja parantamaan kannattavuuttaan. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 kasvoi merkittävästi ja on alkuvuoden 2023 kasvanut edelleen. Markkinatilanne on ollut jo useamman vuoden haastava, mikä vuonna 2022 kuritti tulosta.

 

Papu Design on upea suomalainen, vastuullinen brändi, jota olen rakentanut tiimini kanssa rakkaudella. Kuluneet neljä vuotta ovat olleet melkoinen muutosjohtajuusprojekti. Haasteena on ollut kasvattaa liiketoimintaa armottomassa markkinatilanteessa ja samalla parantaa yhtiön kannattavuutta. Muutos yhtiön prosesseissa, toimintatavoissa, digitalisaatiossa ja kasvussa on ollut merkittävä. Iso kiitos onnistumisesta kuuluu koko henkilöstölle, jota haluan kiittää vahvasta mukanaolosta, ketteryydestä ja jaksamisesta. Koen, että olen saanut aikaan tiimini kanssa tässä yhtiössä sen muutoksen, johon minut palkattiin. Seuraavaksi otan vähän aikaa rennosti, ja lähden sitten etsimään uutta pähkinää purtavaksi”, Papu Design Oy:n toimitusjohtaja, Anu Vauhkonen, sanoo.

 

Hallituksen puheenjohtaja Jussi Kurkela on tyytyväinen siihen muutokseen, jota Vauhkosen johdolla on viety läpi. Hallituksen ja omistajien puolesta haluan kiittää Anua hyvin tehdystä työstä, ja toivottaa hänelle menestystä tulevaan. Lähdemme nyt uuden johdon myötä kehittämään yhtiötä eteenpäin.

 

Lisätietoja antaa:
Jussi Kurkela
+358 503 252 028

www.papudesign.com

Papu-vaatteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme vaatteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.

 

PAPU | For lasting happiness


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista