Papun suosittu Joulukalenteri on täällä!

https://www.instagram.com/papudesignofficial/

Hei ihanat asiakkaamme!

Joulun odotus alkaa nyt, ja me Papu Designilla olemme valmiita jakamaan sen teidän kanssanne. 

Olemme luoneet Papu Designille Joulukalenterin joka on täynnä yllätyksiä, joka ikinen päivä, aina jouluaattoon asti avautuu uusi luukku, josta voi löytyä lumoavia tarjouksia.
Miksi seurata Papu Designin Joulukalenteria?
  • Joka päivä voit odottaa uutta tarjousta, olipa kyseessä sitten huippualennus, arvonta tai eksklusiivinen alekoodi. Takaamme, että et malta odottaa seuraavaa päivää!
  • Kilpailussa joku onnekas voittaa peräti 100 euroa shoppailurahaa!
  • Sydämenlämmittävät Joululahjavinkit: Oletko vielä hukassa lahjaideoiden suhteen? Ei hätää! Tarjoamme vinkkejä juhlamekkoihin, koruihin ja vaikka mihin.
  • Jokaisen päivän tarjous on kuin lahja suoraan jouluun!
  • Kaikki kalenterin tarjoukset löytyvät päivittäin someistamme (FB /IG). Seuraamalla meitä sosiaalisessa mediassa saat ihania inspiroivia hetkiä päiviisi sekä näät kaikki upeat tarjoukset ensimmäisten joukossa.
Joulukalenterin salaisuudet:
Tämän vuoden Joulukalenterissa piilee salaisuuksia, joita emme vielä paljasta tässä blogitekstissä. Arvonta, supertarjoustuotteet ja alekoodit odottavat sinua joka päivä. Joten seuraa meitä sosiaalisessa mediassa (@papudesignofficial) ja varmista, että olet ensimmäisten joukossa nappaamassa päivän huippudiilin!

Nappaa kuppi glögiä, kietoudu vilttiin ja avaa Papu Designin Joulukalenteri.
Tämä joulu tulee olemaan täynnä loistoa, inspiraatiota ja ennen kaikkea: huikeita tarjouksia! Joulun taika on täällä, ja me Papu Designilla haluamme levittää jouluiloa kanssasi tavalla, joka tekee jokaisesta päivästä erityisen!
Terveisin,
Papu Designin tiimi
P.S. Älä unohda seurata meitä Instagramissa ja osallistua arvontaan!
Joulupukki ei ole ainoa, joka jakaa lahjoja tänä vuonna! 

Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista