Papu etsii myyjiä Pop Up-myymälöihin

Kotimaiset brändit Papu ja Voglia yhdistävät voimansa joulumyyntiin. Molempien brändien DNA:ssa on laatu, suomalainen design ja vastuullisuus. Pk-seudulla Papu avaa myös muutaman popupin yhteistyössä Marja Kurjen sekä Myssyfarmin kanssa.

Etsimme nyt oma-aloitteisia ja aurinkoisia myyjiä Pk-seudulle, Keski-Suomeen, Varsinais-Suomeen ja Kuopioon avattaviin Pop Up -myymälöihin!  

Myyjän työtehtäviin kuuluvat myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi mm. tuotteiden esillelaitto, tavaroiden vastaanotto, myymälän yleisen siisteyden ylläpito, myymälän avaaminen ja sulkeminen sekä tilitykset. Tärkeimpänä tehtävänä palvelet asiakkaita asiantuntevasti ja autat heitä löytämään sopivat tuotteet heidän tarpeisiinsa. Pääset olemaan myös mukana pop up -myymälän rakentamisessa alusta asti, mikä mahdollistaa laajan tutustumisen koko konseptiin jo heti alkumetreiltä.

Etsimämme henkilö on vastuullinen ja palveluhenkinen persoona, joka kykenee sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteen hiileen puhaltamiseen tiimissä. Hoidat työt aina pilke silmäkulmassa ja omaat aurinkoisen olemuksen, joka tarttuu myös asiakkaaseen. Lähestyt rohkeasti asiakkaita ja uskallat tuoda myös omia ideoitasi esille.

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista. Erityisesti arvostamme can do -asennetta ja motivoitunutta sekä vastuullista työotetta. Mikäli sinulta löytyy lisäksi visuaalista silmää ja olet innostunut muodista, saatat olla etsimämme henkilö.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tunnettujen ja laadukkaiden tuotteiden parissa yhdessä mukavan ja myyntihenkisen porukan kanssa.

Työ on sesonkiluonteinen; aloitus riippuu myymälöittäin. Työtunnit ovat n.20-30 h/viikko, mutta ajoittain tunteja voi olla enemmänkin etenkin myymälän rakennuksen aikana. Työaika määräytyy kauppakeskuksen aukiolojen mukaan, joten olethan valmis tekemään kaikenlaisia vuoroja.


Myymälät, joihin haemme myyjiä sijaitsevat seuraavissa kauppakeskuksissa:


Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta, jolloin myös palkkaus on kaupan TES B1 palkkaryhmän mukainen, mukavine kaupan alan lisineen.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja voisit sopia tehtävään, täytä hakemuksesi Eezyn rekrytointijärjestelmään oheisesta linkistä ja liitä mukaan CV sekä hakemuskirje. Kerro meille miksi juuri sinä voisit olla etsimämme myyjä.

Ilmoita myös hakemuksella, missä myymälässä haluaisit työskennellä.

HAE TÄSTÄ

 


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista