PAPU LAAJENTAA EKSKLUSIIVISTA LASTENVAATEMALLISTOAAN PRISMOISSA

Uniikeista kuoseistaan tunnettu design-brändi Papu on lanseerannut uuden eksklusiivisesti Prismoissa saatavilla olevan lastenvaatemalliston. Papun tunnetuista lastenvaatemalleista sekä aikaisempien sesonkien suosikkikuoseista koostuva mallisto on jo kolmas mallisto, jonka Papu on suunnitellut Prismojen valikoimiin. Mukana tänä syksynä on erittäin suosittu ja leikkisä Sausage-kuosi!

Uusi Papun mallisto nyt Prismoissa

Valikoiduissa Prismoissa lanseeratun malliston vaatteet on suunniteltu Suomessa ja valmistettu vastuullisesti samoissa tuotantolaitoksissa Papun päämalliston kanssa Euroopassa. Kaikki tuotteet on valmistettu luomupuuvillasta.

Kuosi Animal World kertoo hullunkurisista eläimistä: notkeapolvisesta linnusta, hämmästelevästä mustekalasta, mutkikkaasta madosta sekä sisukkaasta sudesta. Kuosissa on paljon löydettävää ja tutkittavaa! Animal World -kuosi nähdään kahdessa eri väriversiossa: vaaleanpunertavana ja siniharmaana, joissa on ripaus lähisävyjä mukana.

Animal World -kuosi. Papu Design

Papun tunnettu ja suosikiksikin muodostunut Sausage-kuosi tuodaan Prismoihin kahdessa uudessa väriversiossa tänä syksynä: Mustat makkarat seikkailevat hienostuneen vaaleanpunaisella ja hiekan värisellä pohjalla.

Papu on lanseerannut uuden eksklusiivisesti Prismoissa saatavilla olevan lastenvaatemalliston

Papun Prismalle suunnittelema uusi lastenvaatemallisto on nyt myynnissä valikoiduissa Prismoissa ja Prisma.fi -verkkokaupassa. Papun klassikko- ja kausimallistot ovat edelleen saatavilla Papun kivijalka- ja verkkokaupasta sekä valikoiduilta jälleenmyyjiltä.

Tutustu mallistoon Prisman sivuilla.

Lisätiedot:
Papu Design Oy
Anu Vauhkonen
CEO
anu@papudesign.com
+358 40 765 2484

Kuvapyynnöt:
nita@papudesign.com 


Papu-tuotteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme tuotteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.

PAPU | For lasting happiness


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista