PAPU AW22-MALLISTO

Papun uusi Here Is All -mallisto kannustaa nauttimaan elämän pienistä iloista

Papun syksy/talvi 2022 mallisto kutsuu pysähtymään – nauttimaan elämän ohi kiitävistä hetkistä. Mallisto yhdistää saumattomasti laadukkaat materiaalit, maalauksellisen kuvituksen ja pehmeän murretun sävymaailman. Here Is All -mallisto on suunniteltu Suomessa ja valmistettu Euroopassa.

PAPU AW22-MALLISTO

Maalauksellinen kuviointi kohtaa syksyn tyylikkäimmät värit

LOVE-kuosi juhlistaa rakkautta sen kaikessa kirjavuudessaan. Rakkautta, jonka värien kirjoon mahtuu niin riemukkaita kuin haikeitakin sävyjä. Akryyliväreillä maalatun kuosin hempeää värimaailmaa halkoo pirskahtelevan oranssit ja tummanpuhuvat sävyt.

CONNECTIONS-kuosi kuvaa ihmisten välistä yhteyttä ja sen tärkeyttä – nyt enemmän kuin koskaan. Yksin vaeltavat viivat muodostavat yhdessä yhtenäisen verkon, joka on samaan aikaan vahva mutta herkkä. Kuosi kuvastaa ihmisten välisen yhteyden kauneutta ja yhteistyön voimaa.

Kevään mallistosta tuttu CROSSROADS saa uuden ilmeen. Mustin yksityiskohdin viimeistelty kuosi on saanut inspiraationsa tienristeyksistä – minkä suunnan valitset, milloin olet perillä?

Myös musteella maalattu WOODS-kuosi saa uuden salvian vihreän värityksen. Metsäinen, rauhoittava ja jopa meditatiivinen värimaailma vie mielenmaailmassa jo syksyn pimeneviin iltoihin.


Crossroads-kuosi AW22

Uusia laadukkaita materiaaleja

Pehmeä ja hentoinen Babycord-vakosametti on 97 % orgaanista puuvillaa, jonka käyttömukavuutta lisää pieni ripaus elastaania. Samettiset mallit, kuten Pleated Shirt -paita, Boheme-mekko ja Culottes-housut ovat saatavilla kahdessa sävyssä: vaaleanpunaisessa ja mustassa.

Kauniisti laskeutuva 100% merino-jerseyneulos on kaikessa keveydessään talvisen lämmin. Malliston pystykauluksinen A-line Wool Blouse -paita ja vyöllä viimeistelty A-line Wool Dress -mekko ovat pehmoisen materiaalinsa ansiosta oivallisia valintoja syksyn kerrospukeutumiseen.

Vahva ja tukeva Ponte Jersey -kangas on tyylikäs ja mukavan tuntuinen päällä. Tiheän laatunsa ansiosta materiaalilla on käytännöllinen kyky palautua muotoonsa. Uuden malliston istuvat Treggings-housut ovat tuorein lisäys suositusta Jersey-kankaasta valmistettujen tuotteiden perheeseen.

Papu on aloittanut yhteistyön Moomin Charactersin kanssa. Mallisto lanseerataan yhdessä Papun syysmalliston kanssa ja se pitää sisällään korkealaatuisia tuotteita sekä naisille että lapsille. Uniikki yhteistyömallisto pohjautuu Papun tulkintaan Tove Janssonin Juhlat-nimisestä kuvituksesta.

Papu Design AW22: Uusia laadukkaita materiaaleja

Tutustu mallistoihin täällä.Lisätiedot:

Papu Design
Anu Vauhkonen
toimitusjohtaja
anu@papudesign.com
+358 407 652 484

Lehdistön kontakti / Polhem
Noora Vappula
Country Manager
noora@polhem.com
+358 44 719 8982


Papu-tuotteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme tuotteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinä saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista