Papu lanseeraa uuden yhteistyömalliston Moomin Charactersin kanssa

Ainutlaatuinen kuvitus kohtaa laadukkaat materiaalit Papun uudessa Juhlat-mallistossa

Inspiroivista kuoseistaan tunnettu Papu on aloittanut yhteistyön Moomin Charactersin kanssa. Uniikki yhteistyömallisto pohjautuu Papun tulkintaan Tove Janssonin Juhlat-nimisestä kuvituksesta. Mallisto lanseerataan yhdessä Papun syysmalliston kanssa ja se pitää sisällään korkealaatuisia tuotteita sekä naisille että lapsille.

Ainutlaatuinen kuvitus kohtaa laadukkaat materiaalit Papun uudessa Juhlat-mallistossa

Ikoninen kuviointi kohtaa laadukkaat materiaalit

Uuden malliston keskiössä on Tove Janssonin kaunis Juhlat-kuvitus, jonka harmoninen värimaailma luo malliston tuotteisiin hillityn iloista tunnelmaa. Monipuolinen mallisto sisältää tuotteita naisille ja lapsille useista laadukkaista materiaaleista, kuten ylellisen tuntuisesta ja vastuullisesti valmistetusta lyocell-kankaasta, tukevan tuntuisesta Ponte Jerseystä sekä luomupuuvillasekoitteisesta collegeneuloksesta. Ajattoman designinsa ansiosta malliston tuotteet ovat vaivattomasti yhdisteltävissä Papun päämalliston suosikkeihin, kuten laadukkaisiin kashmir-merinovillaisiin neuleisiin.

Ainutlaatuinen kuvitus kohtaa laadukkaat materiaalit Papun uudessa Juhlat-mallistossa

Muumien elämäniloisen asenteen inspiroima

Tove Janssonin aikaansa edellä olevat kuvitukset ja mukaansa tempaavat tarinat ovat jo vuosikausia ihastuttaneet rohkeudellaan ja omaleimaisuudellaan. Suvaitsevaisuuden ja ainutlaatuisuuden kaltaisia aiheita korostavat teokset puhuttelevat ikään ja sukupuoleen katsomatta. Muumien huoleton ja positiivinen elämänasenne kätkee taakseen vahvan ja tärkeän sanoman, joka on inspiroinut myös Papun suunnittelijoita. Muumien elämäniloiselle tyylille uskollisesti uusi Juhlat-mallisto on suunniteltu muistuttamaan meitä kaikkia siitä, että haastavimpinakin aikoina voi löytää syyn onneen.

Muumit rakastavat juhlia ja heidän lämminhenkisiin pitoihinsa ovat kaikki tervetulleita. Uusi Juhlat-mallisto lanseerataan Papun 10. juhlavuonna ja mikä olisikaan parempi tapa juhlistaa brändin 10-vuotista taivalta, kuin juhlat Muumien tapaan!

Lisätiedot:

Papu Design
Anu Vauhkonen
toimitusjohtaja
anu@papudesign.com
+358 407 652 484

Moomin Characters
Roleff Kråkström
CEO
roleff.krakstrom@moomin.com
+358 40 054 9692

Lehdistön kontakti / Polhem
Noora Vappula
Country Manager
noora@polhem.com
+358 44 719 8982

Papu-vaatteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme vaatteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinäkin saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista