Papu lanseeraa vastuullisen korumalliston

Korujen ystäviä hemmotellaan kahden vastuullisen toimijan yhdistäessä voimansa keväällä 2022 lanseerattavassa korumallistossa. Kansainvälistä huomiota saavuttaneen Sulapacin biopohjaisesta materiaalista valmistetut korut on suunniteltu kääntämään päitä, mutta kestämään aikaa.

Papu lanseeraa uuden vastuullisen korumalliston

Uusi tuotelinja, tuttu papumainen design

Viimeaikaiset korutrendit ovat tuoneet mukanaan tuulahduksia menneiltä vuosikymmeniltä, henkien erityisesti vuosituhannen vaihteen estetiikkaa. Nostalgisista tyyleistä inspiraationsa saanut Papun korumallisto pyrkii yhdistämään menneisyyden viehätyksen uudenlaiseen, ajankohtaiseen visioon. Muotokieleltään graafiset korut ovat ajattomia, mutta mallisto tarjoilee myös näyttäviä katseenvangitsijoita juhlaan sekä arkeen.

Papu lanseeraa uuden vastuullisen korumalliston

Uusi korumallisto on suunniteltu myötäilemään Papun ikonista muotokieltä sekä vaatemallistojen tunnistettavaa tyyliä, ja on Papun olemassa olevan valikoiman luontainen jatke. Papun muotokielessä symbolisesti toistuva puoliympyrä nähdään myös brändin koruissa perinteisessä muodossaan sekä uusissa variaatioissa. Modulaaristen korujen pyöreät muodot ovat satakuntalaisen valutekniikan tulos.

Papun kevät/kesä 2022 -malliston korut ovat väripaletiltaan kauniin harmonisia ja linjassa sesongin vaatemalliston kanssa. Klassista mustaa ja ajatonta luonnonvaaleaa tasapainottavat raikkaat, vaaleanpunaiset pilkahdukset. Harmonisen tyylikkäät värit ilahduttavat yhdessä ja erikseen. Koruissa nähtävien värien kirjoa tullaan laajentamaan sesongeittain.

Muotoilultaan graafisten korujen suunnittelussa on haluttu huomioida visuaalisen ilmeen lisäksi käyttömukavuus. Miellyttävän kevyet korut ovat mukavia yllä. Malliston korut on valmistettu materiaalista, joka biohajoaa jättämättä pysyvää mikromuovia jälkeensä ja ne ovat täysin nikkelivapaita. 925 hopeasta valmistetuilla metalliosilla viimeistellyt korut soveltuvat siis myös nikkelille herkistyneille kuluttajille.

Ennennäkemätön korumateriaali

Sulapac® on biopohjaisiin ainesosiin ja kiertotalouteen pohjaava patentoitu ja palkittu materiaali-innovaatio. Se on ekologinen, käytännöllinen ja visuaalisesti miellyttävä materiaali, jolla voi korvata perinteistä fossiilista muovia. Arvoketjun jokainen askel on suunniteltu tukemaan kestävää kehitystä. Sulapac on suunniteltu vähentämään muovijätteen määrää. Teollisuuden sivuvirroista saadun puuhakkeen ja luonnonperäisen sidosaineen yhdistelmästä valmistettu Sulapac biohajoaa jättämättä pysyvää mikromuovia jälkeensä ja se on teollisesti kompostoituva. Suvi Haimi, Laura Tikkonen-Rajasalo ja Antti Pärssinen perustivat Sulapacin vuonna 2016. WIRED UK on listannut yrityksen 100 kuumimman eurooppalaisen startupin joukkoon vuonna 2018, 2019 ja 2021. Monipuolisesta Sulapac materiaalista valmistetaan muun muassa pillejä, aterimia ja premium pakkauksia. Sitä ei ole aiemmin käytetty korusuunnittelussa.

Tutustu mallistoon >>

Lisätiedot:

Papu Design
Anu Vauhkonen
toimitusjohtaja
anu@papudesign.com
+358 407 652 484

Sulapac
Antti Valtonen
Head of Communications
antti.valtonen@sulapac.com
+358 40 729 4793

Lehdistön kontakti / Polhem
Noora Vappula
noora@polhem.com
044 719 8982


Papu-vaatteet tulevat maailman onnellisimmasta maasta. Niinpä niitä luovat ihmiset, jotka tietävät onnellisuudesta jotakin. Me uskomme, että parasta onnea on sellainen, joka kestää. Siksi me myös teemme vaatteita, jotka kestävät: kestävästi tuotetuista materiaaleista, kestävällä tyylillä. Jotta sinäkin saisit pukeutua onnellisesti ja ajattomasti, milloin vain.


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista