Papu laajentaa toimintaansa Saksan markkinoilla

Papu Design on avannut saksankielisen verkkokaupan osoitteessa papudesign.de osana kansainvälisen liiketoiminnan kehittämisen strategiaansa.

Papu laajentaa toimintaansa Saksan markkinoilla

Papu Design, joka tunnetaan vastuullisesti valmistetuista vaatteista, asusteista ja koruista, hakee nyt vahvaa kasvua kansainvälisiltä markkinoilta ja erityisesti Saksasta seuraavien vuosien aikana. Vastuullisuus näkyy Papun toiminnassa laajalti ja Papu on muun muassa valittu kolmena vuonna peräkkäin Eetti ry:n vastuullisuusviestintää mittaavassa selvityksessä parhaaksi kotimaiseksi naisten- ja lastenvaateyritykseksi. Kehitystyö jatkuu koko ajan.

”Papu Designin strategiassa on kansainvälisen myynnin vahvistaminen ja tunnettuuden kasvattaminen. Viime vuonna vienti kasvoi lähes 19 %. Kasvua tuli erityisesti Saksan markkinoilta, jossa Papulla on jalansijaa mm. kansainvälisen muoti- ja lifestyle-verkkoalustayhtiö Zalandon kautta. Omalla saksankielisellä verkkokauppapalvelullamme haluamme vahvistaa Papun tunnettuutta ja myyntiä saksankielisessä Euroopassa edelleen”, kertoo Papu Designin toimitusjohtaja Anu Vauhkonen.

Papu toimii kansainvälisesti ja tuotteita voi tilata ympäri maailman. Saksankielisen verkkokaupan lisäksi Papulta löytyy USA:n ja Kanadan markkinoita varten avattu us.papudesign.com, suomenkielinen papudesign.fi sekä englanninkielinen verkkokauppa papudesign.com. Lisäksi Papulla on Outlet-tuotteille oma verkkokauppansa osoitteessa papuoutlet.com, josta voi ostaa aiempien mallistojen tuotteita alennettuun hintaan.

”Vastuullisesti valmistettujen ja laadukkaiden vaatteiden valmistajana tunnettu Papu Design Oy on perustamisestaan lähtien panostanut voimakkaasti verkkokauppoihin. Yhtiön noin 3 MEUR liikevaihdosta reilu puolet tulee verkkokaupasta. Nyt yhtiö jatkaa digitaalista laajentumista saksankielisellä verkkokaupallaan, joka on tärkeä osa Papun kansainvälistymistrategiaa. Yhtiö on saanut jo kansainvälistä huomiota suomalaisena, erottuvana brändinä ja yhtiöllä on siten hyvät mahdollisuudet kansainväliseen kasvuun”, kertoo Vauhkonen.

Tutustu uuteen saksankieliseen verkkokauppaan osoitteessa papudesign.de


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista