Kasvava yhtiömme hakee Helsinkiin sinua toimelias MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

avoimet tyopaikat myyntipäällikkkö sales manager

Papu Design Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen lasten- ja naistenvaatteita suunnitteleva ja valmistuttava yritys. Tuotteiden ytimessä on laadun ja oivaltavan suomalaisen designin lisäksi vastuullisuus. Yhtiön liikevaihto vuonna 2022 oli noin 3,5 miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää suoraan reilu kymmenkunta henkilöä.

Kasvava yhtiömme hakee Helsinkiin sinua toimelias

MYYNTIPÄÄLLIKKÖ

Vastaat brändin ja strategian mukaisen jälleenmyyntiverkoston kasvattamisesta sekä ketju- ja tukkuasiakkaiden asiakaspalvelusta ja myynnistä. Markkinatiedon keruu, myyntitavoitteiden laatiminen ja raportointi sekä myynninedistämistoimenpiteiden suunnittelu yhdessä jälleenmyyjien ja markkinointitiimin kanssa ovat osa arkeasi. Päivittäiseen työhösi kuuluu myös tuotteiden myynti, myyntitilausten laatiminen, toimitusten oikea-aikaisuudesta huolehtiminen, asiakas- ja tuotetiedon hallinta, tukkuasiakkaiden asiakaspalvelu, perehdytys ja laskutus.

Odotamme sinulta soveltuvaa kaupallista koulutusta, tuloksellista, vastuullista ja yrittäjämäistä otetta myyntityöhön sekä kykyä työskennellä pienessä tiimissä. Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä kansainvälisestä myynnistä ja työskentelystä jälleenmyyjäketjujen parissa. Tekstiilialan tuntemuksen katsomme eduksesi. Työskentelet sujuvasti niin suomeksi kuin englanniksi. Muu kielitaito ja erityisesti saksa on sinulle suureksi hyödyksi.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn arvostetun brändin ja arvostettujen asiakkaiden parissa. Jos koet, että tarjoamamme työ on juuri sinua varten, niin anna meidän kuulla sinusta! Kerro miksi juuri sinä sopisit Papulle.

Lisätietoja tehtävästä antaa yhteistyökumppanimme HRS Advisors Oy:n konsultti Pia Paavilainen puh. 050 305 9217. Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 23.2.2023 osoitteessa https://www.hrsadvisors.fi/avoimet-tyopaikat/

HAE TÄSTÄ


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista