WANTED: ECOMMERCE MANAGER / VERKKOKAUPPAPÄÄLLIKKÖ

avoimet tyopaikat paputeam

 

Papu Design Oy on vuonna 2012 perustettu suomalainen naisten- ja lastenvaatteita suunnitteleva ja valmistuttava yritys. Tuotteiden ytimessä on laadun ja oivaltavan suomalaisen designin lisäksi vastuullisuus. Yhtiön liikevaihto on noin kolme miljoonaa euroa, ja yhtiö työllistää suoraan reilu kymmenkunta henkilöä. 

Haemme kasvavaan ja uudistuvaan yhtiöömme nyt kaupallista sinua

ECOMMERCE MANAGER/VERKKOKAUPPAPÄÄLLIKKÖ

 

Verkkokauppapäällikkö vastaa kokonaisvaltaisesti Papun verkkokauppojen myynnistä, markkinoinnista ja teknisestä kehittämisestä brändin ja strategian mukaisesti.

Vastuullasi on verkkokauppojen operatiivinen johtaminen, verkkokauppa-alustan kehittäminen ja hallinnointi. Työ sisältää verkkokaupan digitaalisen markkinoinnin suunnittelun, ohjauksen ja toteuttamisen. Päivittäiseen työnkuvaan kuuluu verkkokaupan asiakaskokemuksen johtaminen, myynnin edistäminen valikoimaa optimoimalla sekä käytettävyyttä tehostamalla.

Digitaalinen verkkokaupan markkinointi, hakukoneoptimointi ja -mainonta sekä sosiaalisen median markkinointi ovat osa työnkuvaa. Facebook Ads -mainonta, sähköpostimarkkinointi ja markkinointiautomaatioiden toteuttaminen ja kehittäminen ovat olennainen osa työtä. Hallitset SEO ja SEM -prosessit ja hyödynnät dataa myynnin kasvattamiseksi. Työtehtäviin kuuluu olennaisena osana myös sisällöntuotanto ja verkkoanalytiikka. Verkkokauppapäällikkönä rakennat brändiä ja asiakaskokemusta.

Edellytämme hakijalta soveltuvaa koulutusta, tuloksellista, vastuullista ja yrittäjämäistä otetta myyntityöhön sekä kykyä työskennellä pienessä tiimissä itsenäisesti ja ratkaisukeskeisesti. Sinulla on jo kokemusta ja näyttöjä kansainvälisestä verkkokauppamyynnistä ja työskentelystä brändien parissa.

 

Tehtävän menestyksekäs hoitaminen vaatii suomen kielen hallintaa sekä vahvaa englannin kielen osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi. Shopify Plus verkkokauppa-alustan tunteminen on plussaa.

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen työn arvostetun brändin ja kansainvälisten asiakkaiden parissa. Papulla pääset kehittämään ja toteuttamaan jo varsin menestyksekästä ecommerce-palvelua. Jos koet, että tarjoamamme työ on juuri sinua varten, niin anna meidän kuulla sinusta! Kerro miksi juuri sinä sopisit Papulle.

 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla HRS Advisors, Pia Paavilainen, puh. 050 305 9217. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, mutta jätä hakemuksesi viimeistään 11.10.2021 mennessä osoitteessa www.hrsadvisors.fi. Lue lisää www.papustories.fi


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista