WANTED: MYYJIÄ PAPU & LUIN LIVING POP UP MYYMÄLÖIHIN!

avoimet tyopaikat papustories paputeam

 

Kaksi kotimaista, vastuullista bränditaloa: naisten- ja lastenvaatebrändi Papu ja sisustus- ja lifestylebrändi Luin Living yhdistävät voimansa joulumyyntiin. Molempien brändien DNA:ssa on laatu, suomalainen design ja vastuullisuus. Etsimme nyt oma-aloitteisia ja aurinkoisia myyjiä Pk-seudulle, Varsinais-Suomeen ja Kuopioon avattaviin Pop Up -myymälöihin!


Myyjän työtehtäviin kuuluvat myynnin ja asiakaspalvelun lisäksi mm. tuotteiden esille laitto, tavaroiden vastaanotto, myymälän yleisen siisteyden ylläpito, myymälän avaaminen ja sulkeminen sekä tilitykset. Tärkeimpänä tehtävänä palvelet asiakkaita asiantuntevasti ja autat heitä löytämään sopivat tuotteet heidän tarpeisiinsa. Pääset olemaan myös mukana pop up -myymälän rakentamisessa alusta asti, mikä mahdollistaa laajan tutustumisen koko konseptiin jo heti alkumetreiltä.

Etsimämme henkilö on vastuullinen ja palveluhenkinen persoona, joka kykenee sekä itsenäiseen työskentelyyn että yhteen hiileen puhaltamiseen tiimissä. Hoidat työt aina pilke silmäkulmassa ja omaat aurinkoisen olemuksen, joka tarttuu myös asiakkaaseen! Lähestyt rohkeasti asiakkaita ja uskallat tuoda myös omia ideoitasi esille.

Arvostamme aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, mutta se ei ole pakollista. Erityisesti arvostamme can do -asennetta ja motivoitunutta sekä vastuullista työotetta. Mikäli sinulta löytyy lisäksi visuaalista silmää ja olet innostunut muodista, saatat olla etsimämme henkilö!

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä tunnettujen ja laadukkaiden tuotteiden parissa yhdessä mukavan ja myyntihenkisen porukan kanssa!

Työ on sesonkiluonteinen; aloitus aikavälillä 15.-23.11. ja lopetus 31.12.2021-30.1.2022. Työtunnit ovat n.20-30 h/viikko, mutta ajoittain tunteja voi olla enemmänkin etenkin myymälän rakennuksen aikana. Työaika määräytyy kauppakeskuksen aukiolojen mukaan, joten olethan valmis tekemään kaikenlaisia vuoroja.

Myymälät, joihin haemme myyjiä sijaitsevat seuraavissa kauppakeskuksissa: 

    • PK-seutu – Kauppakeskus Tripla, Kamppi, Iso-Omena, Kaari ja Ainoa
    • Varsinais-Suomi – Kauppakeskus Skanssi ja Mylly
    • Kuopio – Kauppakeskus Matkus

 

Työsuhteessa noudatetaan kaupan alan työehtosopimusta, jolloin myös palkkaus on kaupan TES B1 palkkaryhmän mukainen, mukavine kaupan alan lisineen.

Mikäli mielenkiintosi heräsi ja voisit sopia tehtävään, täytä hakemuksesi Eezyn rekrytointijärjestelmään tästä linkistä ja liitä mukaan CV sekä hakemuskirje. Kerro meille miksi juuri sinä voisit olla etsimämme myyjä! Ilmoita myös hakemuksella, missä myymälässä haluaisit työskennellä.

Eezy Oyj:n visiona on olla Suomen merkittävin työelämän uudistaja, joka luo onnistuneita työkokemuksia tarjoamalla henkilöstöpalveluita ja kevytyrittäjyyttä sekä laajan kirjon työelämän asiantuntijapalveluita. Eezy on valtakunnallisesti paikallinen - yhtiö työllistää vuosittain yli 20 000 ihmistä ja palvelee tuhansia asiakkaita. Yhtiön osake noteerataan Helsingin pörssissä. Ketjuliikevaihto vuonna 2020 oli 280 miljoonaa euroa ja tavoitteena on olla toimialan markkinajohtaja.


Vanhempi julkaisu Uudempi julkaisu


Jätä kommentti

Huomaa, että kommentit on hyväksyttävä ennen niiden julkaisemista